binnenkort in verkoop: vrijstaande woningen in Vrijburgh-Drachten en Boornbergum

In samenwerking met Notebomers bouwgroep heeft Toeck twee nieuwbouwplannen ontwikkeld. Momenteel worden de laatste details uitgewerkt waarna beide projecten in de verkoop gaan:

- 14 royale vrijstaande woningen in Vrijburgh - Drachten. Dit nieuwbouwproject is ontworpen door onze architect Dennis Heins. Door de vele mogelijkheden in opties kan je je eigen unieke woning creëren. Dit stijlvolle nieuwbouwproject ligt in een natuurrijke omgeving aan de rand van Drachten. De combinatie van groen, water en het bruisende centrum van Drachten op nog geen tien minuten fietsen maakt Vrijburgh een ideale plek om te wonen. Tevens is Drachten voorzien van goede uitvalswegen waardoor je in slechts 20 tot 30 minuten in Leeuwarden, Groningen of Heerenveen bent.

- 11 riante vrijstaande woningen in het waterrijke Boornbergum. Onder de rook van Drachten ligt het gezellige dorp Boornbergum. Onze architect Dennis Heins heeft voor de nieuwe wijk van Boornbergum elf riante woningen ontworpen. Het ontwerp is ruimtelijk opgezet waarbij de woningen aan de voor- en achterzijde grenzen aan het water. Boornbergum ligt tussen de weilanden, bossen en meren. Toch sta je in een kwartier met je fiets in het centrum van Drachten. Drachten is met zo’n 45.000 inwoners, na Leeuwarden de grootste plaats in Friesland. Drachten is van alle gemakken voorzien om te sporten, een middagje te winkelen of om een avondje uit te gaan. 

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy