Bouw je eigen straat in de plaats waar jij wilt wonen

In heel Nederland heerst hetzelfde probleem. Starters willen graag een woning kopen, maar de bestaande bouw is te duur en nieuwbouw is op veel plaatsen niet mogelijk. In Beltrum (Gelderland) neemt de 25-jarige Brent samen met een vriend het heft in eigen handen. Zij hebben hun eigen straat gebouwd. 

Zoals in meer dorpen bouwde de groep jongeren in Beltrum hun huis in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Dat betekent dat er geen projectontwikkelaar aan het roer staat, maar dat de groep zelf alles regelt, zoals de grond, de bouwtekening en de aannemer. 

Brent en zijn buurman zijn zelf een heel jaar bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen. Wij willen hetzelfde, maar doen het anders. De starter schrijft zich in en wij doen al het werk. 

Klik hier om het hele artikel te lezen

Schrijf je nu in op starterswoning.toeck.nl en wie weet woon jij straks in een fijne starterswoning voor een leuke prijs! Deel jouw inschrijving met je vrienden/kennissen en wie weet realiseer je je eigen woonwijk! Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans op succes! 

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy