Cascomontage gestart van nieuwbouwproject Tolhuis Leeuwarden

VDM Woningen is gestart met het plaatsen van de casco’s van de 12 energiezuinige gasloze woningen direct aan de Bonkefeart. Onze architect Dennis Heins kreeg de eer één van de laatste casco elementen van het nieuwbouwproject in Tolhuis - Leeuwarden te plaatsen. 

Door de unieke prefab bouw- en montagemethode van VDM Woningen bereikt iedere woning in het project nog dezelfde dag haar hoogste punt. Bijzonder aan dit nieuwbouwproject is dat de woningen volledig Gasloos worden uitgevoerd  in een wijk waar een gasaansluiting nog gewoon voorhanden is.  VDM Woningen zet in op een EPC van 0. Dit houdt in dat de woningen energieneutraal zijn en de bewoner geen gasrekening ontvangt. De woningen worden compleet gestoffeerd pgeleverd. Bewoners kunnen na oplevering nog dezelfde dag de woning betrekken. 

Alle bewoners keken vandaag nieuwsgierig toe hoe de casco elementen samen een nieuwe woning vormden. Onder het genot van een vers kopje koffie hadden de kopers een goed uitzicht op de montage. Na afloop van het officiële moment kregen kopers de gelegenheid om in een volledig gemonteerde woning te kijken.

 

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy