Kan je die starterswoning maar niet vinden? Realiseer je eigen wijk met vrienden!

Veel jongeren blijven graag in hun dorp wonen, maar het woningaanbod is niet geschikt voor de twintigers, die meestal nooit ergens anders hebben gewoond dan in hun dorp. Voor hen zijn de huizen te duur en het nieuwbouwaanbod mager. Het gevolg is dat de jongeren in dure huurhuizen moeten wonen. 

In het onderstaande artikel van de NRC lees je hoe een groep vrienden/kennissen samen een woonwijk oprichten. Klik Dat kan jij ook! En daar helpen wij je graag bij! 

Via starterswoning.toeck.nl kun jij aangeven waar jij graag wilt (blijven) wonen. Deel dit met jouw kennissenkring en wij gaan vervolgens met de inschrijvingen naar de gemeente om grond te bemachtigen. Zodra de grond er is, hebben wij een woonconcept speciaal voor starters, wat naast betaalbaar ook compleet en energiezuinig is. 

Schrijf je nu in op starterswoning.toeck.nl en wie weet woon jij straks in een fijne starterswoning voor een leuke prijs! Deel jouw inschrijving met je vrienden/kennissen en wie weet realiseer je je eigen woonwijk! Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans op succes! 

 

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy