Toekomstige bewoners nemen een kijkje in hun woning in aanbouw

Woensdag 21 juni jl. vond de starthandeling plaats van de bouw van vier starterswoningen aan de Okster in Roden. Wethouder Henk Koster 'opende' de woningen samen met de toekomstige bewoners en TOECK door als eerste een kijkje te nemen in één van de TIMM woningen die deels casco was gemonteerd. 

Wethouder Henk Kosters: ”Met de bouw van deze woningen voor starters is eindelijk de wens van zowel de gemeenteraad als de Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden in vervulling gegaan. Daarom ben ik graag bereid om een officieel tintje te geven aan de bouw van deze woningen.”

Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden
De Stichting Jong en Duurzaam  is opgericht met als doel om betaalbare duurzame woningen te realiseren voor starters. Na een aantal locaties bekeken te hebben worden de woningen nu daadwerkelijk gebouwd in de nieuwe woonwijk Roderveld IV te Roden. De Stichting heeft gekozen voor een TIMM-woning, het woningconcept van TOECK uit Drachten omdat de woningen compleet, dat wil zeggen inclusief inrichting, worden opgeleverd. TOECK heeft Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden geholpen bij de ontwikkeling van het plan op deze locatie. De woningen worden gebouwd door VDM Woningen. Naar verwachting worden de woningen na de bouwvak opgeleverd. 

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy