UITGELICHT: Waarom wonen in een TOECK-woning in Nes?

Wonen in Nes is al mooi, maar wonen in een TOECK-woning in Nes is nog mooier. Waarom? De woningen zijn met zorg ontworpen en hebben een jaren ’30 uitstraling waarbij traditioneel en modern met elkaar zijn verweven. Deze uitstraling past perfect bij het Eilandse karakter.

Half vrijstaande woningen
De 2 half vrijstaande woningen hebben een compleet woonprogramma met woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Verder is er een vaste trap naar de ruime bergzolder. Onder andere het sanitair en schilderwerk kun je op basis van je persoonlijke wensen invullen. Met het uitgebreide optiepakket kan je de woning nog completer te maken.

Meer informatie over deze woningen? Klik hier voor alle details!

Vrijstaande woning
Bij de vrijstaande woning vind je alle elementen die het wonen compleet en smaakvol maken. De ruime woning wordt inclusief schilderwerk, sanitair, keuken en stoffering opgeleverd. Bij onze partners kun je je eigen smaak vastleggen voor deze onderdelen. Een ruime woonkamer en woonkeuken, drie slaapkamers en een riante badkamer vormen de basis van de woning. Daarnaast heeft TOMM een grote bergruimte op zolder en een garage. De ruimte, constructie en installatie is zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Meer informatie over deze woning? Klik hier voor alle details!

Waarom wonen in Nes?
Ten eerste is Nes het eerste dorp vanaf de pier en daarmee het meest centraal gelegen. De omliggende dorpen Buren, Ballum en Hollum liggen op maximaal 20 minuten afstand. Nes is het één na grootste dorp en beschikt over een gezellig centrum. Nes biedt talloze faciliteiten zoals diverse winkels, interessante musea en gezellige restaurants en cafés. Om te ontspannen zijn er vele fiets-, wandel- en ruiterspaden die grenzen aan Nes. En ook het strand is op een steenworp afstand.  

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy