Ter Laan 4 - fase 2

Bedum

Regio 
Groningen
Aantal 
8
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap

Aan de noordoostkant van Bedum verrijst Ter Laan 4: een ruim opgezette woonwijk met een gevarieerd aanbod van ruim 300 huizen, zowel huur als koop. In deze nieuwe woonwijk staan rust en veiligheid centraal. Bestaande elementen in het landschap worden zoveel mogelijk gespaard en de natuur speelt een prominente rol. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden: iedereen kan zich hier thuis voelen. 

Er worden 2 TIMM H woningen en 6 TIMM HXL woningen gerealiseerd. Ondanks de ligging in het landelijke buitengebied woont u in Bedum zeker niet geïsoleerd. Met bus, trein, fiets of auto bent u in een mum van tijd in Groningen. Bedum zelf heeft ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur en sport zit u hier goed.

 

* De maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,63% en volledige annuiteïten aflossing. LET OP: de maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur.

Bouwnr.TypeWoonopp.KavelV.O.N. prijsMaandlastStatus
1TIMM HXLVerkocht
2TIMM HXLVerkocht
3TIMM HXLVerkocht
4TIMM HXLVerkocht
5TIMM HVerkocht
6TIMM HVerkocht
7TIMM HXLVerkocht
8TIMM HXLVerkocht

Geïnteresseerd?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy