Gerbrandastrjitte

Ferwert

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
1
Project types 
rijwoning

Compleet, energiezuinig én betaalbaar wonen in Ferwert! Aan de Gerbrandastrjitte realiseren wij deze 4 NEO H+ woningen. Het unieke aan deze rijwoningen is dat ze sleutelklaar worden opgeleverd! Dit houdt in dat de woning standaard voorzien wordt van een complete keuken, sanitair en wand- en vloerbekleding. Zo heb je geen extra kosten en kun je direct verhuizen!

Ferwert is een terpdorp en gelegen in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslan en ligt ten noordoosten van Leeuwarden. Het dorp kent voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, sportverenigingen, basisscholen, een supermarkt en andere winkels zoals een bakker en een slager. De waddenzeedijk ligt voor een lekkere wandeling op een steenworp afstand.

De NEO H+ woningen welke aan Gerbrandastrjitte worden gerealiseerd zijn compleet, energiezuinig én betaalbaar.

Hoe compleet is NEO?
De keuken wordt compleet opgeleverd inclusief vaatwasser, inductie kooktoestel met RVS afzuigkap, koelkast met vriesvak en oven. Je kunt hierbij kiezen uit diverse kleurcombinaties en dus helemaal jouw eigen stijl bepalen. Verder worden alle wanden op de begane grond, eerste verdieping en de plafonds uitgevlakt en gespackt. Voor de raamdecoratie kun je ook jouw eigen In-betweens en rolgordijn voor de begane grondvloer uitkiezen. Op de eerste verdieping worden alle ramen voorzien van verduisteringsrolgordijnen. De begane grondvloer, die voorzien is van vloerverwarming, wordt ook voorzien van laminaat in een door jou te kiezen kleur. Ook bepaal je zelf de kleur van de vloerbedekking op de eerste verdieping in de slaapkamers en overloop.
 
Hoe energiezuinig is NEO?
De woning wordt gerealiseerd conform de nieuwste normen en bouwbesluit. Dit betekent dat je woning compleet geïsoleerd en energiezuinig is. De warmtepomp samen met de zonnepanelen op de zuidzijde van de woning geven de woning een EPC van 0,4. 

Hoe betaalbaar is NEO?
Door gebruik te maken van slimme technieken en een conceptuele bouwwijze kunnen we de prijzen van de NEO betaalbaar maken, zonder op kwaliteit in te leveren. 

Kiezen voor NEO!
De woning met zadeldak heeft een unieke uitstraling en een ruime zolder. Door het zorgvuldig ontworpen en beproefde woonconcept, is je woning vlot realiseerbaar. Geen lange bouwprocedure en hoge lasten. Jij kunt je bezighouden met de écht leuke dingen van een nieuw huis. Laat het genieten maar beginnen.

*De netto maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,00 % en volledige annuïteiten aflossing.  LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
01NEO H+Verkocht
02NEO H+118 m2€ 194.950,00€ 595,00Beschikbaar
03NEO H+Verkocht
04NEO H+Verkocht

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy