Hazelaar

Giethoorn - fase 2

Regio 
Overijssel
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand

LIEVE(R) VRIJSTAAND

Voel je thuis in een unieke vrijstaande woning aan de rand van Giethoorn!

Aan de Hazelaar worden 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kap, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. Wat deze woning nog unieker maakt, is dat deze wordt aangeboden inclusief zwarthouten berging met veranda.  Met een ruime keuze aan opties kun je je woning naar eigen smaak uitbreiden. 

De woning heeft een EPC van 0,4. Dit wordt gerealiseerd door de woning uit te voeren met een gasloze installatie i.c.m. zonnepanelen. 

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel en is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Het wordt wel het 'Hollands Venetië' genoemd en ligt ingesloten tussen natuurpark "De Wieden en Weerribben". Waar je heerlijk kunt varen, fietsen en wandelen. Giethoorn heeft een supermarkt, diverse restaurants en vele watersportfaciliteiten. Daarnaast is er een geldautomaat, basisscholen en beschikt Giethoorn over artsen. In het nabijgelegen Steenwijk (7 kilometer) en Meppel (11 kilometer) is een volledige winkelaanbod aanwezig en zijn er theaters, sportverenigingen en een ziekenhuis.

BouwnummerWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsStatus
03Verkocht ovb
04Verkocht ovb

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy