Groot Hermana fase 2

Minnertsga

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap

*KOPEN IS BOUWEN*

Aan de noordoostkant van Minnertsga komt de tweede fase van de woonwijk Groot Hermana waar de woningen gerealiseerd worden. In Groot Hermana kun je dorps wonen en ervaar je het gevoel van de weidsheid van het Friese landschap. 

Minnertsga behoort tot de gemeente het Bildt en heeft ruim 1800 inwoners. Het dorp beschikt over een knus centrum met relatief veel winkels voor de grootte. Er is een supermarkt, warme bakker, schildersbedrijf en een warenhuis. Om het dorp zijn veel fietspaden. Waaronder de Griene Dyk; de oude zijdijk aan de westkant van de vroegere Middelzee. Minnertsga is goed omsloten door snelwegen en ligt op maximaal 20 km van Leeuwarden, Harlingen en Franeker.

De woning met mansardekap geeft de woningen een unieke uitstraling en een ruime bergzolder. De woningen worden compleet gestoffeerd opgeleverd. Dit houdt in dat de woningen onder andere worden voorzien van een complete keuken, badkamer, vloerafwerking, schilderwerk en raambekleding. Na oplevering kan je dus dezelfde dag nog verhuizen! 
 

 

* de maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,58% en volledige annuïteiten aflossing. LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur.
Bouwnr.WoningtypeWoonopp.KavelV.O.N. prijsMaandlastStatus
1TIMM MXLVerkocht
2TIMM MXLVerkocht
3TIMM MXLVerkocht
4TIMM MXLVerkocht

Geïnteresseerd?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy