Studieproject

Nes

Regio 
Friesland
Aantal 
3
Project types 
2-onder-1-kap
vrijstaand

Ultiem thuisgevoel op Ameland

Voor het dorp Nes op Ameland hebben wij een studieproject gedaan voor één vrijstaande woning en twee halfvrijstaande woningen. 

Deze half vrijstaande woningen hebben net als de vrijstaande woning in dit plan een rijke detaillering. Het geeft de woningen een jaren ‘30 uitstraling waarbij traditioneel en modern met elkaar zijn verweven. Verder is het ontwerp bijzonder onderhoudsvriendelijk door het gebruik van kunststof kozijnen-, goten- en boeidelen. Het ontwerp biedt een compleet woonprogramma met woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Verder is er een vaste trap naar de ruime bergzolder. Met het uitgebreide optiepakket kan je de woning nog completer te maken.

De vrijstaande woning is een écht Toeck ontwerp, namelijk de TOMM. De TOMM woning heeft een ruime woonkamer en woonkeuken, drie slaapkamers en een riante badkamer vormen de basis van de woning. Daarnaast heeft TOMM een grote bergruimte op zolder en een garage. Ook de entree, het toilet en de speciale wasruimte hebben allen een comfortabele maat gekregen. In een TOMM woning vind je alle elementen die wonen compleet en smaakvol maken. 

Ontwerp en bouwkundige uitwerking: Toeck

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy