Windsingel

Oldemarkt

Regio 
Overijssel
Aantal 
4
Beschikbaar 
0
Project types 
timm m

Oldemarkt is een mooi natuurrijk dorp in de Kop van Overijssel en kenmerkt zich door de ligging tussen 3 landschapstypen. Ten noorden en westen liggen de veenweidegebieden grenzend aan rivier de Linde, dit is de scheidslijn tussen Overijssel en Friesland. Ten zuidwesten bevindt zich het beroemde nationaal park 'De Weerribben'. In het zuidoosten bevindt zich het eikenhoutlandschap van Paasloo. 

Binnen 2 minuten bereik je per fiets het knusse centrum van Oldemarkt. Oldemarkt heeft ruim 2500 inwoners en is onderdeel van gemeente Steenwijkerland. Het centrum van Oldemarkt beschikt over unieke winkels, cafetaria's, supermarkt en een haventje gelegen aan het eind van 't Mallegat. Qua ontsluiting is het dorp gunstig gelegen tussen de A6 en de A32.

Op het nieuwbouwterrein, aan de noordoostzijde van het dorp, heeft Toeck vier Timm MXL woningen ontwikkeld. De ligging onderscheidt zich door het uitzicht over de weilanden ten noorden van Oldemarkt. Deze ruime rijwoningen liggen op grote kavels tot zo'n 300 m2. De woning met mansardekap geeft de woningen een unieke uitstraling en een ruime bergzolder. De woningen worden compleet gestoffeerd opgeleverd. Dit houdt in dat de woningen onder andere worden voorzien van een complete keuken, badkamer, vloerafwerking, schilderwerk en raambekleding. Na oplevering kan je dus dezelfde dag nog verhuizen! 

 

* De maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,74% en volledige annuiteïten aflossing. LET OP: de maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur.

Bouwnr.TypeWoonopp.KavelV.O.N. prijsMaandlastStatus
15TIMM MXLVerkocht
16TIMM MXLVerkocht
17TIMM MXLVerkocht
18TIMM MXLVerkocht

Geïnteresseerd?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy