IJsbaanlocatie - Fase 2

Sappemeer

Regio 
Groningen
Aantal 
15
Beschikbaar 
0
Project types 
timm h

*KOPEN IS BOUWEN*

Op de voormalige IJsbaanlocatie gaat fase 2 van start. In samenwerking met VDM Woningen realiseren wij 15 TIMM Svenska woningen.

Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen en ligt gelegen aan de A7. Ook ligt Sappemeer nabij het Windschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is bij uitstek een goed forensendorp vanwege goede ontsluitingen.

Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook mountainbikeroutes en diverse wandel- en ruiterpaden. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse winkelcentra, supermarkten en voldoende scholen en sportverenigingen.

De woningen hebben een stoer en robuust karakter met grote overstekken en eenvoudige, maar zorgvuldige details. De uitstraling is gebaseerd op de Scandinavische architectuur. De toepassing van hout in de gevel hebben we bij deze woningen op een eigenzinnige manier vormgegeven. De eenheid van de rij wordt hierdoor versterkt, terwijl de individuele woningen verschillen. De bakstenen, goten en dakpannen hebben een natuurlijke kleur. De uitzondering is de kleur van de gevelbekleding. De combinatie van deze natuurlijke materialen en de gele kleur van het hout geeft de woning een sterk eigen en warm karakter.

Interesse kenbaar maken? Dat kan middels het inschrijfformulier. Stuur het ingevuld retour naar welkom@toeck.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

 

* De maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,50% en volledige annuiteïten aflossing. LET OP: de maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur.

Bouwnr.TypeWoonopp.V.O.N. prijsMaandlast*Status
1TIMM H XLVerkocht
2TIMM HVerkocht
3TIMM HVerkocht
4TIMM HVerkocht
5TIMM HVerkocht
6TIMM H XLVerkocht
7TIMM H XLVerkocht
8TIMM HVerkocht
9TIMM HVerkocht
10TIMM HVerkocht
11TIMM H XLVerkocht
12TIMM H XLVerkocht
13TIMM H XLVerkocht
14TIMM H XLVerkocht
15TIMM H XLVerkocht

Geïnteresseerd?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy