Slotstrjitte

Ternaard

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
3
Project types 
vrijstaand

Voel je thuis in een unieke vrijstaande woning in Ternaard!

Aan de Slotstrjitte worden vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De unieke woning kenmerkt zich door zijn fraaie spitse kap, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. Wat deze woning nog unieker maakt, is dat deze wordt aangeboden inclusief zwarthouten berging met veranda. Met deze sfeervolle veranda kun je nog langer genieten van de zonnige tuin op het zuidwesten. Met een ruime keuze aan opties kun je je woning naar eigen smaak uitbreiden. Ook kun je kiezen voor de optie levensloopbestendig! In de geïsoleerde aanbouw hebben wij een indeling ontwikkeld met badkamer en slaapkamer. Deze slaapkamer is te bereiken via de bijkeuken en biedt uitzicht op de achtertuin. Met deze optie wordt de woning meer dan alleen levensloopbestendig. LIEVE brengt het gehele wooncomfort naar de begand grond voor de luxe beleving van een bungalow. 

Ternaard is een dorp in de gemeente Noardeast-Fryslan, ligt 8 kilometer boven Dokkum en telt ca. 1300 inwoners. Het dorp is omgeven door het Friese platteland in een weidse en rustige omgeving, nabij het waddengebied. Ternaard heeft basisvoorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, huisarts en een actief verenigingsleven. Er is een goede busverbinding naar Dokkum en Leeuwarden, zodat ook aanvullende voorzieningen zoals middelbare scholen, voortgezet onderwijs, kledingzaken, restaurant, zwembad enz. goed bereikbaar zijn.  

*De netto maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,00 % en volledige annuïteiten aflossing.  LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
01Lieve506 m2€ 304.950,00€ 949,-Beschikbaar
02Verkocht
03Lieve450 m2€ 299.950,00€ 949,-Beschikbaar
04Lieve450 m2€ 299.950,00€ 949,-Beschikbaar

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy