TIMM H en HXL

Wonen aan de Fuut in Bedum

Regio 
Groningen
Aantal 
8
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap

Aan de Fuut in Bedum in de nieuwbouwwijk Ter Laan worden 4 TIMM H en 4 TIMM HXL woningen gerealiseerd. De Fuut is gelegen aan de buitenrand van het dorp. Bedum is met zo’n 8600 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente Bedum. Het is een rustige plek in het buitengebied, tussen de landerijen en de Groningse cultuur.

Wilt u een terrasje pakken of uitgebreid gaan winkelen? De stad Groningen ligt op slechts 9 km afstand. Met bus, trein, fiets of auto bent u in een mum van tijd in de stad. Daarna komt u weer thuis in het landelijke Bedum, waar het goed toeven is in deze sfeervolle woningen. Naast alle voorzieningen die de stad Groningen biedt, heeft het dorp zelf ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur, winkels en sportvoorzieningen:

De TIMM H is een ruime woning met een stoer zadeldak, welke plaats biedt aan een grote zolder. De frisse, witte accenten en donkere baksteen met de antraciete dakpannen maken het aanzicht compleet. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, een praktisch ingerichte badkamer en een overloop met cv. Op de benedenverdieping een ruime woonkamer, open keuken en handige trapkast. De TIMM HXL is 1,2 meter breder. Dit biedt niet alleen ruimte aan een grotere woonkamer en keuken, maar ook aan een ruimere badkamer en extra slaapkamer. En heel fijn, de woning wordt compleet opgeleverd. Dit betekent dat TIMM standaard is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om direct na oplevering in je nieuwe huis te wonen

* De maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 0,99 %en volledige annuiteïten aflossing. LET OP: de maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur.

Situatie
Bouwnr.TypeKaveloppV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
1Verkocht
2Verkocht
3Verkocht
4Verkocht
5Verkocht
6Verkocht
7Verkocht
8Verkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy