Wiarda, type Grou

Regio 
Friesland
Aantal 
8
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap
Aantal dagen tot oplevering

TYPE GROU, HEDENDAAGS WONEN MET EEN AUTHENTIEK KARAKTER

De Wetterwylch is misschien wel het mooiste plekje in de wijk Wiarda. Aan de rand van Leeuwarden ervaar je de rust en gemoedelijkheid van een dorp en het gemak van de stad op steenworp afstand.

Dit woningtype heeft een lage gootlijn en heeft daardoor een dorpse uitstraling. Met het toepassen van verschillende kleuren, details en kozijnen is iedere woning uniek. Deze woningen bieden extra veel woonruimte op de begane grond en drie ruime slaapkamers op de verdieping. De zolder is via een vaste trap te bereiken en biedt ook ruimte voor een hobbykamer of logeerkamer. Met een ruime keuze aan opties is deze woning af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. 

De ligging van deze woningen draagt bij aan de royale kwaliteit met voor de woningen een stoep en een grote groenzone en aan de achterzijde een royale tuin op het zuid-westen direct gelegen aan het water. Deze brede woningen hebben met uitzondering van bouwnummer zeven een eigen oprit naast de woning.

Kenmerkend zijn de witte kaders rond de donkergekleurde kozijnen en de fraaie verschillende topgevels waardoor elke woning een uniek en klassiek karakter krijgt. Alle onderdelen van deze woningen zijn met zorg ontwikkeld zodat de woningen tot in het kleinste detail de sfeer van het waterdorp ademen. Daarbij zijn we niet voorbij gegaan aan de hedendaagse eisen die je mag stellen aan een comfortabel huis. Dit resulteert in een bouwtechnisch hoogwaardig huis met minimaal onderhoud, met kunststof kozijnen en goten van hoge kwaliteit. Met deze ingrediënten hebben we een ontwerp gemaakt dat voldoet aan hedendaagse kwaliteit met het karakter van weleer. 

Kijk voor meer informatie op www.deWetterwylch.nl

Bouwnr. TypeKavelopp.Woonopp.V.O.N. PrijsStatus
7Half vrijstaand252 m2113 m2Verkocht
8Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
9Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
10Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
11Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
12Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
14Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
15Half vrijstaand345 m2113 m2Verkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy