Gem. Leek

Zevenhuizen

Regio 
Groningen
Aantal 
4
Beschikbaar 
1
Project types 
2-onder-1-kap

4 RIANTE EENGEZINSWONINGEN, NEO L+
 

Lieve(r) in een groenrijke omgeving. Voel je thuis in een unieke woning aan de rand van Zevenhuizen! 

Deze halfvrijstaande woning dankt zijn fraaie uitstraling aan de spitse kap en zijn royale overstek. Het karakter van de woning wordt verder bepaald door de dakkapel en de gevelcompositie met voor-entree. 

Net als alle woningen in dit plan heeft ook dit huis fraaie metselwerk details, witte kunststof goten en dakranden en antraciete houten kozijnen. Dit huis krijgt daarmee een heel chique uitstraling die blijvend is met de materiaalkeuze die het huis onderhoudsarm maakt. 

Zevenhuizen ligt in de gemeente Leek en ligt bijna op de grens van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het dorp ligt in de buurt van het prachtige natuurgebied Mandefjild. Een afwisselend natuurgebied met heide, bos en vennen. Binnen 5 minuten bereik je per fiets het knusse centrum van Zevenhuizen. Met bijna 3000 inwoners is Zevenhuizen een gezellig dorp dat beschikt over tal van faciliteiten als scholen, naschoolse opvang, sauna en diverse winkels. Daarnaast heeft Zevenhuizen een rijk aanbod aan verenigingen op het gebied van sport en spel. 

Zevenhuizen ligt centraal. In slechts 8 minuten ben je per auto in Leek en binnen 30 minuten ben je in Groningen of Drachten. 

*De netto maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,14% en volledige annuïteiten aflossing.  LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

Bouwnr.WoningtypeKavelopp.Woonopp.V.O.N. PrijsMaandlast*Status
2HalfvrijstaandVerkocht
3HalfvrijstaandVerkocht
4Halfvrijstaand377m2108m2€ 239.950,-€ 730,-Beschikbaar
5Halfvrijstaand377m2108m2€ 239.950,-€ 730,-Onder optie

Vragen?

Heb je vragen voor onze adviseur? Neem contact op met Jeen van Zuiden.

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2019 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy