TOECK is een slimme keuze

Een nieuwbouwwoning kopen moet leuk zijn, vinden we bij Toeck. En dat het leuk is, bewijzen we al jaren als ontwikkelaar van hoogwaardige woonconcepten. Bij Toeck geen tijdrovend traject met lastige keuzes en een lange realisatietijd. Maar juist een volledig helder en vlot bouwproces. Als koper kun jij je bezighouden met de prettige dingen van een nieuwbouwwoning.

Compleet
Toeck is full-service onderneming ten behoeve van de bouw uit het Friese Drachten. Onze naam is een knipoog naar het Friese woord tûk, dat slim betekent. En dat is niet toevallig. Want kiezen voor een Toeck-woning is kiezen voor een complete, duurzame en betaalbare nieuwbouwwoning. Een slimme keuze dus.

Je woning is bij oplevering voorzien van alle gemakken. Afhankelijk van het woningtype, kies je uit verschillende bouw- en afwerkingsopties. Jij kiest, Toeck levert. Dat doen we met een selectie van de beste bouwers en leveranciers.

Vlot bouwproces
Hoe Toeck het bouwproces kort kan houden? Doordat onze woningen worden gebouwd volgens eigen, beproefde woningconcepten en bouwsystemen. Gerealiseerd door vaste bouwpartners. Hierdoor kunnen we diverse componenten al vooraf ontwikkelen, realiseren en optimaliseren. Zo beschikken onze bouwpartners over materialen van topkwaliteit waarmee ze direct aan de slag kunnen. Als koper profiteer je van de lage lasten en geniet je binnen mum van tijd van je nieuwe droom(t)huis.

Helder
Toeck staat voor helderheid. Geen verborgen afspraken met leveranciers of verrassingen achteraf. En omdat we onze concepten en bouwsystemen door en door kennen, kunnen we gericht helpen met de invulling van jouw wensen.

Ook met het regelen van de financiering helpt Toeck je graag met raad en daad. In een vrijblijvend gesprek met onze erkende hypotheekadviseur wordt direct duidelijk wat de maandlasten en financiële mogelijkheden zijn. 

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy