Onze werkwijze

Een eigen woning in 4 stappen.

1. INTERESSE

Ben je geïnteresseerd als koper? Neem dan contact op met TOECK (0512744030) voor een vrijblijvend adviesgesprek.

2. ADVIESGESPREK

Tijdens dit gesprek worden de uitgangspunten en mogelijkheden verder besproken en toegelicht. Hierin wordt ook duidelijk of de woning voor jou financieel haalbaar is. Ook is er ruimte voor al jouw vragen. Na het adviesgesprek worden nadere afspraken met jou gemaakt over het vervolg. Zo is het binnen een project mogelijk om een optie te nemen op een specifiek bouwnummer. Heb je nog geen kavel? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte locatie en medebouwer(s). Of heb je zelf al een kavel op het oog? Dan bekijken we hiervoor de mogelijkheden.

3. OPTIELIJST

De gemaakte keuzes en opties worden vastgelegd in jouw optielijst. De optielijst is het uitgangspunt voor de bouw van jouw TIMM.

4. AANKOOP

Bij aankoop stellen we de koop-/aannemingsovereenkomst op. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Je ontvangt, voorafgaand aan de afspraak voor ondertekening, een concept van de overeenkomst. Tijdens de afspraak wordt de overeenkomst uitgebreid besproken. De overeenkomst wordt na ondertekening naar de notaris verzonden die zorg draagt voor de juridische overdracht.

Vragen?

Heb je vragen voor onze adviseur? Neem contact op met Jeen van Zuiden.

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy