Werken bij Toeck

Werken bij Toeck is gewoon leuk
Werken bij Toeck betekent werken bij een jong, vooruitstrevend, maar bovenal leuk bedrijf. En dat het leuk is, bewijzen we al jaren als team en ontwikkelaar van hoogwaardige woonconcepten. Bij ons werken mensen van verschillende achtergronden in verschillende disciplines met elkaar waardoor we steeds tot creatieve oplossingen en nieuwe inzichten komen. Zo wordt innovatie vanzelfsprekend.

Wij zijn ambitieus
Daarom hebben wij het oog op groei. Om die groei nog beter door te zetten zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die vooruit denken en ons team willen versterken. Wij bieden zelfstandigheid en verantwoording. Wij geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om je passies na te jagen.

Een goede werksfeer is belangrijk
Wij geloven dat een fijne, gezellige werksfeer er mede voor zorgt dat jij met plezier naar je werk gaat. Collegialiteit en gezelligheid staan daarom centraal in ons jonge team.

Wil jij onze nieuwe collega zijn?
Denk jij ons team te kunnen versterken met je talent of ervaring? wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je open sollicitatie naar hrm@toeck.nl.

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy