smaakvol en vrijstaand

TOMM

TOMM maakt vrijstaand wonen betaalbaar. Geniet van een ruime woonkamer en woonkeuken, (minimaal) drie slaapkamers, een riante badkamer en alle andere ruim opgezette elementen. Het woonconcept biedt je diverse woningtypes, met ieder hun eigen look en feel. Maar dat is nog niet alles.

De woning is bij oplevering voorzien van alle gemakken. Van keuken tot laminaat. Met de verschillende fraaie opties stem je TOMM volledig af op jouw wensen. Vooraf is duidelijk wat de aanpak, prijs en mogelijkheden zijn. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf.  

INCLUSIEF:

Compleet binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Verlichting bij de voordeur. 

Verlichting

Spuitwerk op alle wanden, spuitwerk op alle plafonds, inclusief wandafwerking toilet en badkamer.

Wand- en plafondafwerking

Complete keuken met koelkast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. 

Complete keuken

Duurzame en onderhoudsarme materialen zoals kunststof kozijnen en goten, inbetween gordijnen.

Materiaal en stoffering

Vrijdragend wandcloset, fonteintje, wastafel en douchecombinatie.

Sanitair

Vloerverwarming begane grond, laminaat op de begane grondvloer, tapijt op de verdiepingsvloer, inclusief vloerafwerking in de badkamer.

Vloerafwerking

Vier smaakvolle uitvoeringen

Tomm heeft vier smaakvolle uitvoeringen waarvan één de Tomm Green is. Deze royale eengezinswoning is van alle gemakken voorzien; een keuken met vaatwasser, koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap, stoffering. De duurzame Tomm Green is ook nog eens energie neutraal. Ook is deze Tomm aardbevingsbestendig verkrijgbaar.

 

White-Line

Red-Line

Black-Line

Modern design

Kies je voor design, dan kies je de TOMM Black Line. Een hedendaags vormgegeven woning met een moderne uitstraling. Scherpe details en de verfijnde ingetogen materialisering bepalen het karakter van deze woning. De krachtige archetypische vorm wordt benadrukt door de strakke dakrand. De minimalistische details en grote glasvlakken maken het strakke aanzicht compleet.

Karakter tot in detail

Noem het jaren ‘30 of Amsterdamse school. In elk geval heeft de Red Line van TOMM een karakteristieke uitstraling die tot in detail is doorgevoerd. Waar de rode baksteen en dakpannen zorgen voor een authentieke look, accentueert de witte, doorlopende dakrand het robuuste, spitse dak van de woning. Fraaie details in metselwerk en kozijnen met roeden maken het stijlvolle aanzicht compleet.

Elegant en luxueus

Wie gaat voor elegantie, valt voor de White Line van TOMM. Deze woning dankt zijn luxueuze uitstraling aan de evenwichtige klassiek-hedendaagse vormgeving. De verhoogde gootlijn, de charmante schouders en de sierschoorstenen accentueren het harmonieuze silhouet. De kozijnen met verticale stijlen en de wit-gekeimde gevelsteen maken de uitstraling compleet. 

De woning van nu en morgen

De TOMM Green Line is dé woning van nu en morgen.
Deze gasloze energieneutrale woning is uiterst duurzaam en tevens als aardbevingsbestendige woning verkrijgbaar. Ook de vormgeving mag er zijn. De houten gevelbekleding en minimalistische detaillering geven de woning een eigen, natuurlijk karakter. Daarmee komt de Green Line het beste tot zijn recht in een landschappelijke omgeving. De geoptimaliseerde constructie, natuurlijke materialen en slimme installatie brengen het natuurlijke karakter in praktijk. 

 

Voor al uw interieur keuzes

  • Concordia Keuken en Bad Heerenveen

  • Lippe Wonen

Vragen?

Heb je vragen voor onze adviseur? Neem contact op met Jeen van Zuiden.

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy