Brimeulaan - rijwoning

Idyllisch wonen in Roblespark Grootegast

Regio 
Groningen
Aantal 
8
Beschikbaar 
0
Project types 
Rijwoning

Aan de noordoostzijde van het dorp Grootegast realiseren wij aan de Brimeulaan vijf vrijstaande woningen, zes halfvrijstaande woningen en acht geschakelde woningen in de nieuwe woonwijk Roblespark. De woningen zijn gesitueerd als een hof, middenin een ruime en groene omgeving.

De acht geschakelde woningen staan net als de halfvrijstaande woningen aan de buitenrand van het plan en hebben allemaal een tuin grenzend aan groen openbaar gebied. De kavels bieden voldoende plaats voor een optionele uitbouw aan de achterkant, waarmee je je woning extra ruim maakt. Net als de rest van de woningen passen deze woningen helemaal binnen het principe éénheid in verscheidenheid. En ook hier hebben we gebruik gemaakt van onderhoudsarme kwalitatief hoogwaardige materialen Door de toepassing van kunststof kozijnen en de afwezigheid van overstekken en windveren behoord schilderwerk bij deze woningen tot het verleden.

Grootegast ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier en telt ongeveer 3000 inwoners. Het dorp heeft alle basisvoorzieningen zoals winkels, supermarkten, (basis)scholen, kinderopvang, huisartsenpraktijk met apotheek en een openluchtzwembad. Bovendien heeft het dorp diverse (sport) verenigingen. Om te genieten van de natuur kan je terecht in eigen dorp, in het park Notoaristuun. Op steenworpafstand is de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten.

Grootegast ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de A7 in de buurt ben je met de auto in korte tijd in Groningen, Drachten of andere bestemmingen.

Wil je graag wonen in een nieuwbouwwoning met groen en ruim uitzicht vanuit huis, op een centrale locatie en met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen aan de Brimeulaan in Grootegast

Bouwnummer WoningtypekaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
06HoekwoningVerkocht
07TussenwoningVerkocht
08TussenwoningVerkocht
09HoekwoningVerkocht
16HoekwoningVerkocht
17TussenwoningVerkocht
18TussenwoningVerkocht
19HoekwoningVerkocht
© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy