Woonconcepten

Met de ontwikkeling van nieuwe woningconcepten spelen wij in op de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Op dit moment is de vraag naar nieuwbouwwoningen niet alleen groot, maar vooral divers. Wij vinden dat nieuwe ontwikkelingen de variatie aan woningtypes moet vergroten. Met die gedachten hebben wij ons eigen scala aan concepten verbreed met een aantal nieuwe types.

Rugaanrug

Rugaanrug is ons concept waarmee we de grondgebonden gezinswoning voor startende kleine gezinnen betaalbaar willen houden. Dit woonconcept is bedoeld voor één- en twee-persoons-huishoudens maar biedt ook ruimte voor startende gezinnen met jonge kinderen De gebouwen die we kunnen maken met deze woningen zien er uit als grote schuur-achtige volumes. Doordat de tuinen en entrees van de afzonderlijke woningen rondom het gebouw liggen ontstaat een gebouw dat aan alle kanten een voorkant krijgt. Dit soort gebouwen kan goed worden ingepast in parkachtige en/of landelijke omgevingen. Met Rugaanrug kunnen we op een verrassende manier invulling geven aan inbreidingslocatie. Rugaanrug is ingedeeld als een reguliere gezinswoning. Met entree en woonprogramma op de begane grond en slaapkamers en badkamer op de verdieping(en) Ook heeft deze woning een zolderruimte en is deze voorzien van een eigen buitenberging. Deze woningen worden turn key opgeleverd voorzien van sanitair, keuken en stoffering.

Gelijkvloers

Gelijkvloers is ons concept waarmee we royaal wonen voor de startende senior vrijstaand, geschakeld of gestapeld kunnen realiseren. Dit woonconcept is bedoeld voor diegene die ruim en royaal en gelijkvloers wil wonen maar af wil van de grote tuin en het onderhoud van een grote woning. Gelijkvloers kan worden gerealiseerd als vrijstaande bungalow, in een geclusterd hof, als geschakelde rijwoning of in een gestapelde vorm als appartementengebouw. De verschijningsvorm kan daarbij per locatie worden afgestemd op de omgeving. Met Gelijkvloers kunnen we afhankelijk van de locatie op een efficiënte manier invulling geven aan inbreidingslocaties en nieuwbouwlocaties. In combinatie met onze andere concepten kunnen we met gelijkvloers gevarieerde woningbouwplannen ontwikkelen. Gelijkvloers is ingedeeld als een drie-kamer-appartement met royale verblijfsgebieden, buitenruimte en badkamer. Ook heeft Gelijkvloers een interne bergruimte en een buitenberging. Deze woningen turn key opgeleverd voorzien van sanitair, keuken en stoffering.

Benedenboven

Benedenboven is ons concept waarmee we tegemoet willen komen aan de behoefte naar betaalbare woningen. Dit woonconcept is bedoeld voor één- en twee-persoons-huishoudens en moet bereikbaar zijn voor jonge starters op de woningmarkt. De woongebouwen die we kunnen maken met dit concept bestaan steeds uit een centrale portiek waaraan we vier of zes lofts bouwen. Op die manier kunnen we dit concept inpassen in een woonwijk tussen twee-onder-een-kap-woningen maar ook in een jaren '70 wijk naast bestaande rijwoningen. Ook kan Benedenboven worden uitgevoerd als portiekflat met drie bouwlagen. Kortom Benedenboven is op veel locaties inzetbaar. Benedenboven is ingedeeld als een loft. In het midden staat een badkamer met daaromheen de woonrumte. De bovenwoning heeft daarbij ook nog een royale vide met daarin een trap naar de zolderruimte. Deze woningen worden turn key opgeleverd voorzien van sanitair, keuken en stoffering.
© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy