Brimeulaan - vrijstaand

Idyllisch wonen in Roblespark Grootegast

Regio 
Groningen
Aantal 
5
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de noordoostzijde van het dorp Grootegast realiseren wij aan de Brimeulaan vijf vrijstaande woningen, zes halfvrijstaande woningen en acht rijwoningen in de nieuwe woonwijk Roblespark. De woningen zijn gesitueerd als een hof, middenin een ruime en groene omgeving.

In Brimeulaan bieden wij vijf vrijstaande woningen aan. Deze vrijstaande woningen hebben allemaal tuinen die omringd worden door groen openbaar gebied. Vrijstaand wonen aan de Brimeulaan betekend dus wonen met een maximale ruimtelijke beleving. Met hun klassieke Delftse school uitstraling en de toepassing van onderhoudsarme materialen en details, krijgen deze woningen in deze ruim opgezette omgeving een blijvende hoge kwaliteit. Als koper van de vrijstaande woningen kan je kiezen uit een groot aantal opties, waarmee je je woning naar wens kan vergroten en aanpassen. zo maak je van deze woning een unieke woning op een unieke plek

Grootegast ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier en telt ongeveer 3000 inwoners. Het dorp heeft alle basisvoorzieningen zoals winkels, supermarkten, (basis)scholen, kinderopvang, huisartsenpraktijk met apotheek en een openluchtzwembad. Bovendien heeft het dorp diverse (sport) verenigingen. Om te genieten van de natuur kan je terecht in eigen dorp, in het park Notoaristuun. Op steenworpafstand is de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten.

Grootegast ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de A7 in de buurt ben je met de auto in korte tijd in Groningen, Drachten of andere bestemmingen.

Wil je graag wonen in een nieuwbouwwoning met groen en ruim uitzicht vanuit huis, op een centrale locatie en met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen aan de Brimeulaan in Grootegast

Bouwnummer WoningtypekaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01VrijstaandVerkocht
04VrijstaandVerkocht
05VrijstaandVerkocht
10VrijstaandVerkocht
11VrijstaandVerkocht
© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy