Diever - Fase 2

Regio 
Drenthe
Aantal 
3
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand

De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woningen. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kappen, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. De huizen kennen een variatie in hun uitvoering. Ze worden uitgevoerd in verschillende kleuren bakstenen en worden afwisselend voorzien van een windveer. 

Met een ruime keuze aan opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken. Met deze ingrediënten garanderen we een plan waarin de woningen elk uniek zijn, maar samen een fraai geheel vormen.

Een ruime bijkeuken, 3 slaapkamers en een royale badkamer maken deze woningen in de basis heel compleet, maar vanzelfsprekend hebben we een serie aan opties ontwikkeld om de woning af te stemmen op ieders specifieke wensen. Zo bieden we opties als een dakkapel, veranda, carport en externe bijkeuken. Ook kan je je woning verlengen of verfraaien met extra kozijnen.

Wonen in Kalterbroeken
Wie op zoek is naar de combinatie natuur en vrijheid is in de wijk Kalterbroeken in Diever op het juiste adres. Kalterbroeken is een nieuwe woonwijk in het noordwesten van Diever. Diever ligt in een prachtige landelijke omgeving en grenst aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold en in de buurt van Dwingelderveld en Weerribben. De wijk is zelf direct gelegen aan een ecologische zone en visvijver.

Binnen 5 minuten bereik je per fiets het aangename centrum van Diever. Diever heeft ruim 2800 inwoners en beschikt over een centrum met verschillende voorzieningen als winkels, scholen en gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er faciliteiten als een naschoolse opvang en sportverenigingen. Diever is goed omsloten door snelwegen, waardoor je binnen slechts 30 minuten in Assen, Hoogeveen en Meppel bent.

Alvast inschrijven op één van de woningen?
Download hier het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld retour naar welkom@toeck.nl

Bij deze woningen geldt: Kopen is bouwen! Dit betekent dat we per kavel kunnen afnemen. 

Bouwnr.TypeOppervlakteWoonopp.V.O.N. prijsStatus
1Vrijstaand type 1Verkocht
2Vrijstaand type 1Verkocht
3Vrijstaand type 2Verkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy