Projectontwikkeling

Oostwold

Regio 
Groningen
Aantal 
7
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand
Bouwjaar 
2018

Oostwold is een gezellig, maar bovenal sfeervol dorp in de gemeente Westerkwartier. Het dorp ligt op slechts 9 km ten westen van de stad Groningen. Ten noorden van Oostwold liggen de A7 en het Leekstermeer. Met 650 bewoners is het een klein dorp, maar het heeft veel te bieden voor mensen die liefhebber zijn van een actief verenigingsleven of houden van een samenhorigheidsgevoel.

Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een supermarkt. Oostwold is goed omsloten door snelwegen, waardoor je slechts binnen 10 minuten in de stad Groningen bent.

De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woningen. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kappen, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. De huizen kennen een variatie in hun uitvoering. Ze worden uitgevoerd in verschillende kleuren bakstenen en worden afwisselend voorzien van een windveer. Met een ruime keuze aan opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken. Met deze ingrediënten garanderen we een plan waarin de woningen elk uniek zijn maar samen een fraai geheel vormen.

GEÏNTERESSEERD?

Wytze Brandsma

Adviseur
0512-745191
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy