Wiarda, type Terherne

Regio 
Friesland
Aantal 
1
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand
Aantal dagen tot oplevering

TYPE TERHERNE, UNIEK WONEN OP EEN ROYALE KAVEL

De Wetterwylch is misschien wel het mooiste plekje in de wijk Wiarda. Aan de rand van Leeuwarden ervaar je de rust en gemoedelijkheid van een dorp en het gemak van de stad op steenworp afstand.

Tussen de lagere woningen staat op een eigenzinnige manier één extra unieke woning. Dit woningtype is geïnspireerd op de schuren en boothuizen die je in waterdorpen kunt vinden. Dit huis wijkt in alles af van de andere woningen in dit plan. De woning staat verder van de straat, is groter en is bekleed met hout. Toch past dit huis feilloos op deze plek en valt totaal niet uit de toon. Deze vrijstaande woning maakt het verhaal dat De Wetterwylch vertelt helemaal af. Een tuin op het zuiden en de ligging aan open vaarwater maakt van deze woning een droomplaats. 

Met ingrediënten als een royale entree met rechte steektrap en separate garderoberuimte, toegangen tot woonkamer én eetkamer en een centrale keuken kan je deze woning met recht aanduiden als gebouwd onder architectuur.

Naar eigen smaak indelen
De indeling van de woning kan verder naar wens samen worden gesteld met de architect.

Het zwarte hout dat soms verticaal, dan weer horizontaal aangebracht wordt in combinatie met de witte kozijnen, donkere pannen en scherpe details geeft deze woning zijn krachtige uitstraling. Alle onderdelen van deze woning zijn met zorg ontwikkeld zodat de woning tot in het kleinste detail de sfeer van het waterdorp ademt. Daarbij zijn we niet voorbij gegaan aan de hedendaagse eisen die je mag stellen aan een comfortabel huis. Dit resulteert in een bouwtechnisch hoogwaardig huis met minimaal onderhoud, met kunststof kozijnen en goten van hoge kwaliteit. Met deze ingrediënten hebben we een ontwerp gemaakt dat voldoet aan hedendaagse kwaliteit met het karakter van weleer. 

Kijk voor meer informatie op www.deWetterwylch.nl

Bouwnr. TypeKavelopp.Woonopp.V.O.N. PrijsStatus
13Vrijstaand527 m2177 m2Verkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy