Gem. Leek

Zevenhuizen

Regio 
Groningen
Aantal 
1
Beschikbaar 
0

LIEVE(R) VRIJSTAAND MET HOGE GOOT

Deze vrijstaande woning dankt zijn fraaie uitstraling aan de hoge gootlijn met het royale overstek. Het karakter van de woning wordt verder bepaald door de uitbouw aan de voorkant en de voorentree, twee klassieke elementen die je tegenwoordig niet vaak meer ziet.

Net als alle woningen in dit plan heeft ook dit huis fraaie metselwerkdetails, witte kunststof goten en dakranden en antraciete houten kozijnen. Dit huis krijgt daarmee een heel chique uitstraling die blijvend is met de materiaalkeuze die het huis onderhoudsarm maakt. Met een ruime keuze aan opties is deze woning af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Zevenhuizen ligt in de gemeente Leek en ligt bijna op de grens van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het dorp ligt in de buurt van het prachtige natuurgebied Mandefjild. Een afwisselend natuurgebied met heide, bos en vennen.
Binnen 5 minuten bereik je per fiets het knusse centrum van Zevenhuizen. Met bijna 3000 inwoners is Zevenhuizen een gezellig dorp dat beschikt over tal van faciliteiten als scholen, naschoolse opvang, sauna en diverse winkels. Daarnaast heeft Zevenhuizen een rijk aanbod aan verenigingen op het gebied van sport en spel.

Zevenhuizen ligt centraal. In slechts 8 minuten ben je per auto in Leek en binnen 30 minuten ben je in Groningen of Drachten.

Klik hier om alle woningen te bekijken in Zevenhuizen

 

Bouwnr.TypeKavelopp.Woonopp.V.O.N. PrijsStatus
7Vrijstaand1254m2115m2€ 419.950,-Onder optie

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier
© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy