Baken

Stads wonen in Middelsee

Regio 
Friesland
Aantal 
0
Beschikbaar 
0
Project types 
Appartementen
Rijwoning
Bouwjaar 
2023

BAKEN dankt haar naam aan het prachtige appartementengebouw dat als landmark zichtbaar is aan het groene centrale plein in Wetterstêd. Net als het appartementengebouw zijn ook de herenhuizen ware blikvangers aan het parkje aan de noordzijde van het plan.

Vanuit jouw appartement of herenhuis geniet je van een wonderschoon uitzicht over groen, water en Wetterstêd. BAKEN telt 11 luxe appartementen, 2 penthouses en 5 stoere herenhuizen. Stuk voor stuk trakteren ze je op een uitzicht om van te dromen. Herenhuis of appartement: BAKEN biedt het je allemaal.

DUIK ONDER IN WETTERSTÊD
Centraal in Middelsee vind je Wetterstêd. Een stukje stad precies zoals je je een waterstad zou voorstellen. Imposante huizen aan een stadsgracht met kades, gezellige pleinen met kleinschalige horeca, en boomrijke singels. De ontwerpers van Wetterstêd lieten zich inspireren door diverse Friese steden. Zo proef je in deze nieuwe wijk verrassend veel karakteristieke elementen. De plek waar jij het anker uitgooit.

11 LUXE APPARTEMENTEN EN 2 PENTHOUSES
Het appartementengebouw in BAKEN staat prominent aan het grote, groene, centrale park in Wetterstêd. Vanuit jouw appartement kijk je uit over het park, de kade en het water. Het indrukwekkende gebouw heeft een licht en transparant karakter en trakteert alle bewoners op een fantastisch uitzicht. Te midden van de kleinschaligere bebouwing rondom is dit robuuste stenen bouwwerk een echte special.

De appartementen zijn voorzien van veel glas en ruime overdekte buitenruimtes aan de zuid- en westkant. Daardoor geniet je van een optimaal uitzicht. BAKEN biedt je een verscheidenheid aan appartementen met verschillende woonoppervlaktes en indelingen. Kies je voor een royaal drie- of vier-kamerappartement, wordt het een luxe panorama-appartement met extra buitenruimte of val jij als een blok voor de magnifieke penthouses met royale dakterassen? Welk appartement het ook wordt, je beschikt standaard over je eigen overdekte privé-parkeerplaats en handige fietsenberging.

5 STOERE HERENHUIZEN 
Een herenhuis, een grachtenpand, een pakhuis. Het ontwerp van de vijf stoere herenhuizen doet denken aan de architectonische pareltjes zoals iedere historische binnenstad die aan de grachten heeft staan. Wat dit imposante vijftal onderscheidt is dat het stuk voor stuk moderne nieuwbouwwoningen zijn, waardoor je geniet van hedendaags comfort in een fantastisch eigentijds jasje.

Door verschil in kleur en de toevoeging van specifieke architectonische elementen heeft ieder herenhuis z’n eigen karakter. Zadeldak of plat dak: jij geniet van ongekend veel ruimte in huis. Met de extra verdieping, de verhoogde begane grond, jouw eigen parkeerplaats, dakterras en uitzicht over het park krijgt thuiswerken, vrienden ontvangen en optimaal genieten een geheel nieuwe dimensie.

Wil jij stads wonen in Middelsee? Bekijk dan het project op https://bakenmiddelsee.nl/ en neem contact op met de makelaar.

Updates

Nu in verkoop

Interieurimpressies appartementen

Interieurimpressies herenhuis

Interieurimpressies penthouse

Lancering projectwebsite

Nieuw project

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy