Boornbergum fase 2

Regio 
Friesland
Aantal 
5
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand

Bij deze tweede fase geldt: Kopen is bouwen!

Vrijstaand en ruim wonen te midden van een waterrijke omgeving? Dan is wonen in Boornbergum wat voor jou! In Boornbergum worden 5 riante vrijstaande woningen gerealiseerd op een locatie omringd door waterpartijen. De woningen dragen in belangrijke mate bij aan het beeld van Boornbergum aan de noordwestkant van het dorp.

Het plan is ruim opgezet met karakteristieke luxe vrijstaande woningen die zijn te omschrijven als jaren ’30 woningen in een hedendaagse uitvoering. Grote horizontale overstekken en glaspartijen, fraaie details en een spitse kap kenmerken deze woningen. Het gebruik van duurzame materialen met een stijlvolle uitstraling geeft de woningen een luxe karakter. De toepassing van frisse rode bakstenen en rode dakpannen steekt fraai af tegen het landschap. Zo vormen de woningen een herkenbaar ensemble. De klantgerichte opzet van het plan zal leiden tot een variatie in de woningen. Deze woningen zullen net als "echte" jaren ’30 woningen bekend worden om hun blijvende karakter, kwaliteit en waarde.

Wat betekent kopen is bouwen?
Op dit moment wordt de eerste fase van Boornbergum gebouwd. Elke woning die van de tweede fase verkocht wordt, wordt achter de bouwplanning geplaatst. Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige nieuwbouwwoning? Dat kan dus zeer binnenkort.

Bouwnr.WoningtypeWoonopp.V.O.N. prijsStatus
07VrijstaandVerkocht
08VrijstaandVerkocht
09VrijstaandVerkocht
10VrijstaandVerkocht
11VrijstaandVerkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy