Boornbergum fase 2

Rust, Licht en Ruimte aan de Anemoan

Regio 
Friesland
Aantal 
5
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand
Bouwjaar 
2020

Toen wij goede kennissen zagen meten bij een kavel van dit mooie project, werd hierdoor onze nieuwsgierigheid gewekt.

Wij hadden geen verhuisplannen, maar toch hield het ons bezig en hebben we de mogelijkheden onderzocht. Toen we verder wilden gaan, was fase 1 inmiddels verkocht. Fase 2 kwam in verkoop en hebben we kort na de herfstvakantie van 2018 bouwnummer 10 gekocht en in augustus 2019 heeft Kees de eerste paal geslagen.

Wij woonden destijds in De Wilgen in de oude bakkerij van 1936. Hemelsbreed 500 meter van onze nieuwe woning. Hier hebben we 21 jaar gewoond. Inmiddels waren we beide met pensioen, maar na 3 jaar is Kees toch weer aan de slag gegaan als Freelancer.

Onze woning is op 16 april 2020 opgeleverd. Daarvoor was onze houten garage al geplaatst. Samen met onze kleinzoons(hadden veel vrij door corona) hebben wij die toen  geïsoleerd.

Wij wonen hier nu twee jaar met heel veel plezier.

Het is een lichte en ruime woning met prachtig vrij zicht. We hebben een fijne ruime tuin met de hele dag zon. De favoriete plek van Lenie is de zithoek bij het raam en voor Kees is dat de keukentafel met zicht op de tuin. Wij wonen op een leuke, gezellige en gevarieerde buurt en de voorbereidingen voor het dorpsfeest in juni zijn al in volle gang.

Kees en Lenie Rijm

Updates

In de schijnwerpers

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy