De Bildthoek

Royaal wonen met uitzicht over de weilanden in Minnertsga?

Regio 
Friesland
Aantal 
3
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand
Royaal wonen met uitzicht over de weilanden?
Aan de noordoostzijde van Minnertsga bevindt zich de nieuwbouwwijk Groot Hermana. Hier ervaar je het dorpse gevoel gecombineerd met de weidsheid van het Friese landschap. Aan de Almasingel worden drie vrijstaande woningen gebouwd op royale kavels die uitkijken over de weilanden. In de tuin wordt een berging met veranda gerealiseerd zodat je niet alleen vanuit je woonkamer kan genieten van het unieke uitzicht maar ook heerlijk kunt genieten van je tuin.
 
De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woningen. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kappen, royale overstekken, mooie metselwerkdetails en een gevelcompositie. De woningen hebben allemaal antracietkleurige kunststof kozijnen en witte goten. Afwisselend worden de woningen uitgevoerd met een dak overstek of met een gevelpan en siermetselwerk. Beide varianten krijgen daarmee een chique uitstraling. 
 
Minnertsga telt ruim 1.750 inwoners en heeft onder andere een supermarkt, twee basisscholen en een breed assortiment aan sportvoorzieningen. Het dorp ligt op een paar kilometer afstand van de Waddenzee waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandeling of fietstocht langs de zeedijk. Op tien minuten afstand ligt de snelweg en in twintig minuten rijd je naar Leeuwarden. 
 
Waarom wonen in Minnertsga?
✓ Vrijstaand en royaal wonen
✓ Royale kavels van 540 - 557 m2
✓ Inclusief vrijstaande berging met veranda
✓ Inclusief inpandige bijkeuken
✓ Inclusief warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming én -koeling
✓ Voldoet aan nieuwste kwaliteitseisen
✓ Ruime keuze aan opties
✓ Mogelijkheid tot levensloopbestendig 
✓ Dorps en natuurrijk wonen, maar met alle voorzieningen nabij
 
Met het unieke uitzicht vanuit huis, de basisvoorzieningen in je eigen dorp, de natuur om de hoek en een geschikte ligging ten opzichte van de snelweg en de stad woon je in Minnertsga goed!
BouwnummerWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsStatus
1Verkocht
2Verkocht
3Verkocht

Updates

Oplevering

Hoogste punt

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy