De Plevier

Landelijk en stijlvol wonen in Uithuizen

Regio 
Groningen
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de zuidwestzijde van Uithuizen bevindt zich de nieuwbouwwijk, Almersma, een wijk met het karakter van een tuindorp, met veel water en groen. Aan de Gruyslaan worden twee vrijstaande woningen ontwikkeld.

Het ontwerp voor deze woning is geïnspireerd op de stoere Groninger architectuur, maar heeft ook kenmerken van de Amsterdamse School architectuur. Het silhouet van de topgevel, met zijn schijnschoorsteen en de grote dakkapel boven de entree in combinatie met de uitgemetselde penanten geven deze woning op een eigenzinnige manier een heel eigen karakter. Met de Groninger rode kleur baksteen, de antraciete kozijnen en de aluminium elementen hoort deze woning helemaal thuis in Uithuizen. 

Uithuizen heeft een ruim en levendig centrum met een groot winkelaanbod en verscheidene restaurants. Daarnaast vind je in Uithuizen zowel enkele basisscholen als een middelbare school en zijn er veel sportvoorzieningen en een zwembad. Het treinstation zorgt voor een goede verbinding met de stad Groningen. Rondom Uithuizen bevindt zich een natuurrijke omgeving met veel groen en water. Zo biedt Uithuizen je zowel de rust en ruimte van de natuur als de levendigheid van het centrum.

Waarom wonen in Uithuizen?
✓ Vrijstaand en royaal wonen
✓ Royale kavels van 563 - 569 m2
✓ Inclusief vrijstaande berging met veranda
✓ Inclusief inpandige bijkeuken
✓ Woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd
✓ Ruime keuze aan opties
✓ Mogelijkheid tot levensloopbestendig 
✓ Dorps en natuurrijk wonen, maar met alle voorzieningen nabij
 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Verkocht
02Verkocht

Updates

Hoogste punt

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy