De Stern

Landelijk en stijlvol wonen in Warffum

Regio 
Groningen
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de zuidwestzijde van Warffum bevindt zich de nieuwbouwwijk, De Laan Zuid, een wijk met een landelijk karakter, met veel water en groen. Aan de Woldering worden twee vrijstaande woningen ontwikkeld.

Het ontwerp voor deze woning is geïnspireerd op de stoere Groninger architectuur, maar heeft ook kenmerken van de Amsterdamse School architectuur. Het silhouet van de topgevel, met zijn schijnschoorsteen, en de grote dakkapel boven de entree in combinatie met de uitgemetselde penanten geven deze woning op een eigenzinnige manier een heel eigen karakter. Met de Groninger rode kleur baksteen, de antraciete kozijnen en de aluminium elementen hoort deze woning helemaal thuis in Warffum. 

Warffum is een levendig dorp met ruim 2000 inwoners, veel sportvoorzieningen, een zwembad op fietsafstand, verscheidene restaurants en zowel basisscholen als een middelbare school. Het treinstation aan de rand van Warffum zorgt voor een goede verbinding met zowel de stad Groningen als met de Eemshaven. Warffum ligt op fietsafstand van de Waddenzee en wordt omgeven door verscheidene wandel- en fietspaden, waardoor je ook voor de rust en de natuur in Warffum op de juiste plek bent.

Waarom wonen in Warffum?
✓ Vrijstaand en royaal wonen
✓ Royale kavels van 615 m2
✓ Tuin op het zuidwesten
✓ Inclusief vrijstaande berging met veranda
✓ Inclusief inpandige bijkeuken
✓ Woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd
✓ Ruime keuze aan opties
✓ Mogelijkheid tot levensloopbestendig 
 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Verkocht ovb
02verkocht ovb

Updates

Hoogste Punt

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy