Acht Boerijen

Diever

Regio 
Drenthe
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap

Kalterbroeken is een nieuwe woonwijk in het noordwesten van Diever. Diever ligt in een prachtige landelijke omgeving en grenst aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold en in de buurt van Dwingelderveld en Weerribben. De wijk is zelf direct gelegen aan een ecologische zone en visvijer.

Binnen 5 minuten bereik je per fiets het aangename centrum van Diever. Diever heeft ruim 2800 inwoners en beschikt over een centrum met verschillende voorzieningen als winkels, scholen en gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er faciliteiten als een naschoolse opvang en sportverenigingen. Diever is goed omsloten door snelwegen, waardoor je binnen slechts 30 minuten in Assen, Hoogeveen en Meppel bent.

Het karakter van deze woningen wordt bepaald door hun lage gootlijn, het grote dakoppervlak en de ritmiek van witte kaders in de voorgevel. De kozijnen achter deze kaders geven een royaal uitzicht over de noordelijk gelegen groenzone. Door de hoofdvorm, de kleurstelling en de toepassing van de witte kaders passen deze woningen goed in de straat.

Bouwnr.WoningtypeWoonopp.KavelV.O.N. prijsStatus
1Halfvrijstaand---Verkocht
2Halfvrijstaand---Verkocht

Geïnteresseerd?

Jeen van Zuiden

Verkoop en financieel adviseur
0512-745195
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Wanneer wil je teruggebeld worden voor meer informatie?

© Copyright 2020 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy