Dorpzicht

Gaav en groen in Oostwold

Regio 
Groningen
Aantal 
3
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Gavehoek is misschien wel het mooiste plekje in Oostwold. Omringd door water en bomen en toch midden in het dorp op loopafstand van het multifunctioneel centrum De Gaveborg en het dorpscafé Het Witte Paard. In dit nieuwbouwplan bieden we zes unieke vrijstaande woningen aan, waarvan drie gelegen aan de Hoofdstraat, type Dorpzicht.

De architectuur van deze woningen refereert naar de traditionele streekeigen bebouwing aan de Hoofdstraat met klassieke verhoudingen en fraaie metselwerkdetails. Met de toepassing van eigentijdse materialen, details en vormentaal ontstaat een ontwerp
dat helemaal van deze tijd is, maar dat tegelijk de sfeer ademt van een Gronings plattelandsdorp. Met kunststof kozijnen, kunststof goten en zinkwerk langs de dakranden zijn deze woningen zeer onderhoudsarm. De drie woningen verschillen op detailniveau met variatie in metselwerkdetails. Met een serie opties kan je de woning naar eigen wens uitbreiden. De aanbouwen worden allemaal uitgevoerd in fraai verduurzaamd zwart hout.

Naast deze woningen leggen we een nieuw park aan met daarin honingbomen en een walnootboom. Via een pad door het park bereik je een bankje waarop je kan genieten van het uitzicht over de Gave en het Groninger landschap.

Oostwold is een gezellig, maar bovenal sfeervol dorp in de gemeente Westerkwartier. Het dorp is misschien wel het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen omdat het slechts op 9 km afstand ligt van het bruisende centrum van de stad Groningen. Ten zuiden van Oostwold liggen de A7 en het Leekstermeer. Met 650 bewoners is het een klein dorp, maar het heeft veel te bieden voor mensen die houden van rust, ruimte, natuur en een samenhorigheidsgevoel. In en rondom het nieuwe multifunctioneel centrum De Gaveborg vind je diverse faciliteiten zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, een sporthal en een korfbal- en voetbalveld. Kortom, een fijne plek om te wonen, te midden van de natuur en gezelligheid van een dorp, maar wel met alle gemakken van de stad op steenworpafstand.

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Dorpzicht-basisVerkocht
02Dorpzicht-basisVerkocht
03Dorpzicht-basisVerkocht

Updates

Oplevering

Uit de steigers

Hoogste punt

Start bouw

We gaan los

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy