Drachten fase 2

Regio 
Friesland
Aantal 
7
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand

In een strak ritme met een vaste tussenmaat worden zeven kubistische woningen gerealiseerd in de groene zone langs het Zilverschoon. Deze plaatsing biedt een aangename woonkwaliteit, met uitzicht over de groenzone en de boomwal aan de voorzijde en een royale tuin die in de namiddag in de zon staat. 

De kubistische vormgeving geeft de woningen een eigentijdse uitstraling en creëert maximaal ruimtegebruik. Door de dakrand op te tillen en de woning te voorzien van een dakopbouw, ontstaat er een extra kamer en een riant dakterras op het zuiden. Grote staande glasvlakken in antraciete kozijnen geven het ontwerp een chique verticaal karakter. In verschillende metselwerkdetails wordt dit karakter versterkt. Met de toevoeging van verduurzaamd onderhoudsarm hout in kleur en de toevoeging van licht grijs zink en beton krijgt het ontwerp een tijdloze uitstraling. 

Vrijburgh is een nieuwe woonwijk in het noorden van Drachten. De straten in deze wijk zijn genoemd naar weidebloemen- en planten. De wijk onderscheidt zich door de aanwezigheid van veel groen en water. Dit zorgt voor leuke wandelroutes en speelplekken voor kinderen. 

Binnen 10 minuten bereik je per fiets het bruisende centrum van Drachten. Drachten is met zo’n 45.000 inwoners, na Leeuwarden de grootste plaats in Friesland. In het centrum vind je tal van winkels, gezellige restaurants en een bioscoop. Daardoor voelt het dorp Drachten aan als een gezellige kleine, doch groeiende stad. 

Drachten is goed omsloten door snelwegen, waardoor je in slechts 20 tot 30 minuten in Leeuwarden, Heerenveen of Groningen bent. 

Bouwnr.TypeWoonopp.V.O.N. PrijsStatus
1VrijstaandVerkocht
2VrijstaandVerkocht
3VrijstaandVerkocht
4VrijstaandVerkocht
5VrijstaandVerkocht
6VrijstaandVerkocht
7VrijstaandVerkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy