Gavezicht

Gaav en groen in Oostwold

Regio 
Groningen
Aantal 
3
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Gavehoek is misschien wel het mooiste plekje in Oostwold. Omringd door water en bomen en toch midden in het dorp op loopafstand van het multifunctioneel centrum De Gaveborg en het dorpscafé Het Witte Paard. In dit nieuwbouwplan bieden we zes unieke vrijstaande woningen aan, waarvan drie gelegen aan de Gave, type Gavezicht.

Ze hebben een moderne uitstraling die doet denken aan de schuren die je achter de bebouwing aan de Hoofdstraat mag verwachten. Geheel in verduurzaamd zwart hout en voorzien van kunststof kozijnen en zinken goten en dakranden is deze woning zeer onderhoudsarm. Deze woningen zijn zo geplaatst dat de bewoner optimaal kan genieten van uitzicht en groen. Deze architectuur en de ruimte op de kavels biedt veel mogelijkheden tot individualisering van de woning. Met verlengingen en andere opties kan je de
woning naar eigen wens uitbreiden.

Naast deze woningen leggen we een nieuw park aan met daarin honingbomen en een walnootboom. Via een pad door het park bereik je een bankje waarop je kan genieten van het uitzicht over de Gave en het Groninger landschap.

Oostwold is een gezellig, maar bovenal sfeervol dorp in de gemeente Westerkwartier. Het dorp is misschien wel het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen omdat het slechts op 9 km afstand ligt van het bruisende centrum van de stad Groningen. Ten zuiden van Oostwold liggen de A7 en het Leekstermeer. Met 650 bewoners is het een klein dorp, maar het heeft veel te bieden voor mensen die houden van rust, ruimte, natuur en een samenhorigheidsgevoel. In en rondom het nieuwe multifunctioneel centrum De Gaveborg vind je diverse faciliteiten zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, een sporthal en een korfbal- en voetbalveld. Kortom, een fijne plek om te wonen, te midden van de natuur en gezelligheid van een dorp, maar wel met alle gemakken van de stad op steenworpafstand.

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
04Verkocht
05verkocht
06Verkocht

Updates

Oplevering

Uit de steigers

Hoogste punt

Start bouw

We gaan los

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy