Houtsingel

Aangenaam wonen in natuurrijk Opende

Regio 
Groningen
Aantal 
4
Beschikbaar 
1
Project types 
vrijstaand

Aan de zuidzijde van Opende realiseren wij, aan de Drachtsterweg, vier vrijstaande woningen met een royale tuin op het westen en een vrij en uniek uitzicht aan de voor- of achterzijde.

Een opvallend kenmerk van deze luxe woningen aan de Drachtsterweg is dat ze allemaal verschillend zijn maar dat ze elk op zich een royale uitstraling hebben. Ze danken die uitstraling onder meer aan de steile kap, de grote dakoverstekken en luxe materialen zoals keramische dakpannen, mooie bakstenen en onderhoudsarme luxe kunststof kozijnen. Niet alleen in vorm maar ook in kleur zijn de woningen verschillend. Met een scala aan opties kan je jouw woning naar eigen inzicht nog verder uniek maken. Toch vormen deze woningen met z’n vieren een evenwichtige eenheid. Met de unieke ligging aan de dierenweide aan de voorzijde en weiland aan de achterzijde vormen de woningen straks een blikvanger aan de Drachtsterweg.

Opende ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier. Het dorp telt ongeveer 3000 inwoners, heeft een eigen supermarkt, basisschool en verscheidene sportverenigingen. Opende grenst aan het dorp Surhuisterveen waar je diverse kledingwinkels, restaurants, woonwinkels en bouwmarkten vindt. Zo heb je alle voorzieningen op steenworpafstand. Om te genieten van de natuur stap je op de fi ets en ben je binnen enkele minuten in het bos, bij een grote zwemvijver of op een uniek blote voetenpad. Opende ligt op vijf kilometer afstand van de snelweg A7. Zo rijd je binnen een half uur naar Groningen, Leeuwarden of Heerenveen.

Met het unieke uitzicht vanuit huis, de basisvoorzieningen vlakbij ende natuur op fietsafstand, woon je in Opende goed.

Bouwnummer WoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01VrijstaandVerkocht ovbh
02VrijstaandVerkocht ovbh
03VrijstaandVerkocht ovbh
04Vrijstaand690 m2€ 528.950,00Beschikbaar

Updates

Nu in verkoop

Overeenkomst getekend

© Copyright 2022 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy