Houtsingel

Aangenaam wonen in natuurrijk Opende

Regio 
Groningen
Aantal 
4
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Open Huis 21 Oktober

Wij organiseren op zaterdag 21 oktober van 11:00 tot 15:00 uur een open huis. Op de hoek van de Drachtsterweg en De Akker in Opende wordt volop gebouwd. De eerste drie woningen worden bijna opgeleverd. Maar voordat het zover is, willen we jou graag uitnodigen om een kijkje te nemen in één van deze vrijstaande woningen, want jij kan ook nog komen wonen in deze rij met karakteristieke jaren '30 woningen. Er is namelijk nog één woning beschikbaar!

Naast een tour door de woning kun je genieten van een kopje koffie, wat lekkers en kun je al je vragen stellen aan onze verkoopadviseur en projectleider. 

 

Aan de zuidzijde van Opende realiseren wij, aan de Drachtsterweg, vier vrijstaande woningen met een royale tuin op het westen en een vrij en uniek uitzicht aan de voor- of achterzijde.

Een opvallend kenmerk van deze luxe woningen aan de Drachtsterweg is dat ze allemaal verschillend zijn maar dat ze elk op zich een royale uitstraling hebben. Ze danken die uitstraling onder meer aan de steile kap, de grote dakoverstekken en luxe materialen zoals keramische dakpannen, mooie bakstenen en onderhoudsarme luxe kunststof kozijnen. Niet alleen in vorm maar ook in kleur zijn de woningen verschillend. Met een scala aan opties kan je jouw woning naar eigen inzicht nog verder uniek maken. Toch vormen deze woningen met z’n vieren een evenwichtige eenheid. Met de unieke ligging aan de dierenweide aan de voorzijde en weiland aan de achterzijde vormen de woningen straks een blikvanger aan de Drachtsterweg.

Opende ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier. Het dorp telt ongeveer 3000 inwoners, heeft een eigen supermarkt, basisschool en verscheidene sportverenigingen. Opende grenst aan het dorp Surhuisterveen waar je diverse kledingwinkels, restaurants, woonwinkels en bouwmarkten vindt. Zo heb je alle voorzieningen op steenworpafstand. Om te genieten van de natuur stap je op de fi ets en ben je binnen enkele minuten in het bos, bij een grote zwemvijver of op een uniek blote voetenpad. Opende ligt op vijf kilometer afstand van de snelweg A7. Zo rijd je binnen een half uur naar Groningen, Leeuwarden of Heerenveen.

Met het unieke uitzicht vanuit huis, de basisvoorzieningen vlakbij ende natuur op fietsafstand, woon je in Opende goed.

 

Bouwnummer WoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01VrijstaandVerkocht
02VrijstaandVerkocht
03VrijstaandVerkocht
04VrijstaandVerkocht

Updates

Oplevering

Open huis 21 Oktober

Hoogste punt

Start bouw

Nog 1 woning beschikbaar

Nu in verkoop

Overeenkomst getekend

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy