Hurdrider halfvrijstaand

Jouw unieke (t)huis in streekdorp Wytgaard

Regio 
Friesland
Aantal 
6
Beschikbaar 
0
Project types 
Halfvrijstaand
Bouwjaar 
2022

Aan de noordzijde van streekdorp Wytgaard realiseren wij aan de Pier Thomasstrjitte zes halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen.

De architectuur van deze woningen is afgestemd op de omliggende hedendaagse bebouwing. Verder vind je kenmerken van de traditionele architectuur van het oude dorp. Met deze ingrediënten passen deze woningen feilloos op hun plek in Wytgaard. De materialen en kleuren zijn zo uitgezocht dat een onderhoudsarm en duurzaam ontwerp is ontstaan dat niet alleen nu maar ook in de toekomst aantrekkelijk is en dat een hedendaagse uitstraling combineert met het karakter van het oude dorp. Met diverse mogelijkheden, kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Wytgaard is een kleinschalig dorp met ruim 500 inwoners. Het dorp heeft een dorpswinkel met dagelijks vers brood, een brede school, een actief dorpshuis en verscheidene sportverenigingen. Voor alle andere voorzieningen ligt het centrum van Leeuwarden op zeven kilometer fietsen. De snelweg ligt op vier minuten rijden, waardoor je vanuit Wytgaard binnen een uur naar bijvoorbeeld Zwolle, Lelystad of Hoorn rijdt.

Rondom Wytgaard liggen verscheidene wandel- en fietspaden door het weidse Friese landschap. Nationaalpark de Alde Feanen, met z’n vele wateren, ligt op tien kilometer afstand. Vanuit huis fiets je dus zo naar dit unieke stukje natuur.

Wil je graag wonen in een kleinschalig, maar actief dorp met de gemakken van de stad én de vrijheid van de natuur op fietsafstand? Kies dan voor wonen in Wytgaard.

BouwnrWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
01Halfvrijstaand291 m2Verkocht
02Halfvrijstaand267 m2Verkocht
03Halfvrijstaand275 m2Verkocht
04Halfvrijstaand278 m2Verkocht
05Halfvrijstaand270 m2Verkocht
06 Halvrijstaand291 m2Verkocht

Updates

Hoogste punt

Vordering

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy