Hurdrider vrijstaand

Jouw unieke (t)huis in streekdorp Wytgaard

Regio 
Friesland
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
vrijstaand
Bouwjaar 
2022

Aan de noordzijde van streekdorp Wytgaard realiseren wij aan de Pier Thomasstrjitte zes halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen.
 

Met zijn hedendaags nostalgische uitstraling legt deze woning de verbinding tussen de oude lintbebouwing en de architectuur van de achterliggende nieuwbouw. De plek aan het oude lint, met uitzicht over de landerijen geeft deze woning bijzonder veel kwaliteit. In het ontwerp van deze woning is die kwaliteit optimaal benut. In de materiaalkeuzes is ook ingezet op kwaliteit zodat een duurzaam en onderhoudsarm huis ontstaat dat zijn uitstraling behoud. Met verschillende mogelijkheden tot uitbreiding kan je je woning nog unieker maken.

Wytgaard is een kleinschalig dorp met ruim 500 inwoners. Het dorp heeft een dorpswinkel met dagelijks vers brood, een brede school, een actief dorpshuis en verscheidene sportverenigingen. Voor alle andere voorzieningen ligt het centrum van Leeuwarden op zeven kilometer fietsen. De snelweg ligt op vier minuten rijden, waardoor je vanuit Wytgaard binnen een uur naar bijvoorbeeld Zwolle, Lelystad of Hoorn rijdt.

Rondom Wytgaard liggen verscheidene wandel- en fietspaden door het weidse Friese landschap. Nationaalpark de Alde Feanen, met z’n vele wateren, ligt op tien kilometer afstand. Vanuit huis fiets je dus zo naar dit unieke stukje natuur.

Wil je graag wonen in een kleinschalig, maar actief dorp met de gemakken van de stad én de vrijheid van de natuur op fietsafstand? Kies dan voor wonen in Wytgaard.

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
07Vrijstaand465 m2Verkocht
08Vrijstaand639 m2Verkocht

Updates

Hoogste punt

Vordering

Start bouw

© Copyright 2022 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy