Jint

Jouw nieuwe (t)huis in het Friese terpdorp Winsum?

Regio 
Friesland
Aantal 
10
Beschikbaar 
0
Project types 
Halfvrijstaand
Bouwjaar 
2022

Aan de noordoostzijde van het Friese terpdorp Winsum realiseren wij tien halfvrijstaande woningen aan de Trije Keningenwei. 

De architectuur van deze woningen staat voor stoer, fris en geraffineerd. Deze kenmerken komen terug in de combinatie van de gevelkleuren, dakpannen en metseldetailleringen. Door de kleurcombinatie van het metselwerk af te stemmen op de naastgelegen
woningen, sluit het plan naadloos aan bij zijn omgeving, maar is het eveneens uniek door de rijke metseldetailleringen ter plaatse van het trasraam en rondom de kozijnen. Zo blijven de woningen voor nu, maar ook voor in de toekomst aantrekkelijk. Met diverse opties kan
iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Winsum is een kleinschalig, maar actief dorp met ruim 1000 inwoners. Het dorp is voorzien van onder andere een supermarkt, basisschool, multifunctioneel centrum, enkele sportverenigingen en een haven. Winsum wordt omringd door vier van de elf Friese steden. Voor alle overige voorzieningen rijd je dan ook in een kwartier naar zowel Leeuwarden, Franeker, Sneek als Bolsward.

Rondom Winsum liggen verscheidene wandel- en fietspaden, veelal langs de vele wateren die Friesland telt. Zo kan je vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap, met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen aan de Trije Keningenwei te Winsum. 

BouwnrWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
01Halfvrijstaand253 m2Verkocht
02Halfvrijstaand256 m2Verkocht
03Halfvrijstaand271 m2Verkocht
04Halfvrijstaand284 m2Verkocht
05Halfvrijstaand294 m2Verkocht
06 Halvrijstaand295 m2Verkocht
07Halfvrijstaand296 m2Verkocht
08 Halfvrijstaand296 m2Verkocht
09Halfvrijstaand296 m2Verkocht
10Halfvrijstaand296 m2Verkocht

Updates

Hoogste punt

Start bouw

Nieuw project

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy