Kaaifaart vrijstaand

Jouw (t)huis in karakteristiek Oudebildtzijl

Regio 
Friesland
Aantal 
1
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand
Bouwjaar 
2023

In een rustige woonwijk in het Friese dorp Oudebildtzijl realiseren wij een vrijstaande aan de Ds. Marinus Mooijstraat en de A.C. Bakkerstraat.

De architectuur van deze woning past bij de karakteristiek van het Bildtse landschap; Ogenschijnlijk sober en doelmatig maar nader beschouwd rijk en vol van betekenis. Met zijn eenvoudige maar stoere hoofdvorm en de combinatie van steen, hout en pannen past de woning in zijn omgeving maar heeft ook een heel eigen uitstraling. De hedendaagse vormgeving, materialen details en kleurstelling zorgen ervoor dat de woning voor nu, maar ook voor in de toekomst aantrekkelijk blijft. Met diverse opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken. 

Oudebildtzijl is een kleinschalig dorp met een beschermd dorpsgezicht waar het karakter vanaf druipt. In Oude Syl vind je onder andere een, basisschool, verschillende sport- en muziekverenigingen, een cultuurhistorisch museum met theetuin en eetcafé Het Graauwe paard. Voor alle overige voorzieningen rijd je in tien minuten naar het grote dorp Stiens en in 20 minuten ben je in Leeuwarden.

Rondom Oudebildtzijl vind je verscheidene dorpen die tezamen met het dijken- en polderlandschap zorgen voor een omgeving die het ontdekken waard is. Oude Syl ligt op het Jabikspaad dat op korte afstand langs het wad loopt. Je kan hier vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur, het wad en de rijke Bildtse cultuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap, met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen in Oudebildtzijl. 

Heb je interesse of een vraag? Neem dan conact op met Germeraad Makelaars
Telefoonnr. : 058 - 25 71 825
Email : info@germeraadmakelaars.nl
Bouwnr.Woningtypekavelopp.woonopp.V.O.N. prijsStatus
03VrijstaandVerkocht

Updates

Nu in verkoop

Interesse? Neem contact op met
Pieter Germeraad 058 25 71 825
Jeen van Zuiden 06 22 77 51 72
© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy