Lieve

Weids wonen tussen de Friese meren in Oudega

Regio 
Friesland
Aantal 
1
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de noordwestzijde van Oudega worden aan de straat Oer de Draai vier twee-onder-één-kapwoningen, drie rijwoningen, en één vrijstaande woning ontwikkeld. 

Het ontwerp voor de vrijstaande woning is geïnspireerd door de traditionele bebouwing in Aldegea en omstreken. Net als in de nieuwere woningen rondom dit plan vind je ook in dit ontwerp elementen die kenmerkend zijn voor die traditionele bebouwing. Het silhouet van de topgevel, met zijn schijnschoorsteen en schouders geven deze woning op een eigenzinnige manier een heel eigen karakter. Met de rode kleur en subtiele gele accenten krijgt de woning een goede inpassing in de bestaande omgeving. De witte goten en een strook wit metselwerk onder de goot geven de woningen een frisse uitstraling. En de witte kozijnen met donkere draaidelen maken het ontwerp af. Door de toepassing van mooie bakstenen en dakpannen en deze kunststof kozijnen en goten is deze woning niet alleen van uitstekende technische en esthetische kwaliteit maar is hij ook nog eens onderhoudsarm. 

Oudega ligt in de gemeente De Fryske Marren. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het dorp tussen de Friese Meren, een prachtig uitgestrekt waterrijk landschap. Oudega is een klein dorp met slechts een paar honderd inwoners en is gelegen tussen de dorpen Koudum en Balk. In deze dorpen zijn alle voorzieningen aanwezig, van supermarkten, scholen en sportvoorzieningen tot kledingwinkels en gezellige restaurants. 

Op vijf minuten rijden ligt de N359, de autoweg tussen de A6 bij Bolsward en de A7 bij Lemmer. In een half uur ben je vanuit Oudega in Sneek, Heerenveen of Emmeloord. 

Met de Friese Meren bijna in je achtertuin en zowel het IJsselmeer als alle benodigde facilteiten op nog geen tien minuten rijden woon je in Oudega goed.

BouwnummerWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsStatus
01Verkocht

Updates

Uit de steigers

Hoogste punt

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy