Lieve

Voel je thuis in een unieke vrijstaande woning in natuurrijk Oldemarkt

Regio 
Overijssel
Aantal 
3
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de Windsingel worden 3 vrijstaande woningen gerealiseerd op royale kavels. De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kap, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. Met een ruime keuze aan opties kun je je eigen woning uniek maken.  De woning heeft een EPC van 0,4. Dit wordt gerealiseerd door de woning uit te voeren met een gasloze installatie i.c.m. zonnepanelen. 

Oldemarkt is een mooi natuurrijk dorp in de Kop van Overijssel. Oldemarkt kenmerkt zich door de ligging tussen 3 landschapstypen. Ten noorden en westen liggen de veenweidegebieden grenzend aan rivier de Linde, dit is de scheidslijn tussen Overijssel en Friesland. Ten zuidwesten bevindt zich het beroemde nationaal park 'De Weerribben'. In het zuidoosten bevindt zich het eikenhoutlandschap van Paasloo. 

Binnen 2 minuten bereik je per fiets het knusse centrum van Oldemarkt. Oldemarkt heeft ruim 2500 inwoners en is onderdeel van gemeente Steenwijkerland. Het centrum van Oldemarkt beschikt over unieke winkels, cafetaria's, supermarkt en een haventje gelegen aan het eind van 't Mallegat. 

Oldemarkt is goed omsloten door snelwegen, waardoor je binnen 30 minuten in Steenwijk, Meppel of Heerenveen bent.

 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
03VrijstaandVerkocht
18VrijstaandVerkocht
26VrijstaandVerkocht

Updates

Uit de steigers

Hoogste punt

Kennismaking

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy