Lieve

Lieve(r) vrijstaand wonen aan de rand van Hemrik

Regio 
Friesland
Aantal 
1
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

Aan de Ikesingel wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd. De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kap, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. Met een ruime keuze aan opties kun je je eigen woning uniek maken. 

De woning heeft een EPC van 0,0. Dit wordt gerealiseerd door de woning uit te voeren met een gasloze installatie i.c.m. zonnepanelen. 

Hemrik is een klein en sfeervol dorp in het zuiden van de gemeente Opsterland. Het dorp ligt aan de doorgaande weg tussen Wijnjewoude en Gorredijk. In de omgeving van Hemrik is het unieke coulisselandschap te vinden. Het coulisselandschap bestaat uit weilanden met houtwallen (houtsingels). In de omgeving zijn verschillende wandel-, fiets- en ruiterpaden te vinden. Door de centrale ligging van Hemrik zijn de plaatsen Drachten en Heerenveen (12 en 14 kilometer) goed bereikbaar. Deze plaatsen bieden voorgetzet onderwijs en volop uitgaansmogelijkheid, zoals  theater, bioscoop en diverse horeca.  Rustig wonen in een mooie omgeving met alle voorzieningen op fietsafstand. 

*De netto maandlast berekening is zonder NHG rente 10 jaar ad 1,76 % en volledige annuïteiten aflossing.  LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteWoonoppervlakteV.O.N. prijsStatus
5VrijstaandVerkocht

Updates

Uit de steigers

Hoogste punt

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy