Lieve fase 1

Voel je thuis in een unieke vrijstaande woning aan de rand van Giethoorn

Regio 
Overijssel
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand

LIEVE(R) VRIJSTAAND

Voel je thuis in een unieke vrijstaande woning aan de rand van Giethoorn!

Aan de Hazelaar worden 2 vrijstaande woningen gerealiseerd met een tuin op het zuiden. De architectuur van de jaren 30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kap, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. Met een ruime keuze aan opties kun je je eigen woning uniek maken. 

De woning heeft een EPC van 0,4. Dit wordt gerealiseerd door de woning uit te voeren met een gasloze installatie i.c.m. zonnepanelen. 

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel en is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Het wordt wel het 'Hollands Venetië' genoemd en ligt ingesloten tussen natuurpark "De Wieden en Weerribben". Waar je heerlijk kunt varen, fietsen en wandelen. Giethoorn heeft een supermarkt, diverse restaurants en vele watersportfaciliteiten. Daarnaast is er een geldautomaat, basisscholen en beschikt Giethoorn over artsen. In het nabijgelegen Steenwijk (7 kilometer) en Meppel (11 kilometer) is een volledige winkelaanbod aanwezig en zijn er theaters, sportverenigingen en een ziekenhuis.

BouwnummerWoningtypeKaveloppV.O.N. prijsStatus
01Verkocht
02Verkocht

Updates

Uit de steigers

Hoogste punt

Fundering gelegd

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy