NEO H+

Compleet, energiezuinig én betaalbaar wonen in Ferwert!

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
0
Project types 
Rijwoning
Bouwjaar 
2021

Aan de Gerbrandastrjitte realiseren wij 4 NEO H+ woningen. Het unieke aan deze rijwoningen is dat ze sleutelklaar worden opgeleverd! Zo heb je geen extra kosten en kun je direct verhuizen!

Ferwert is een terpdorp en gelegen in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslan en ligt ten noordoosten van Leeuwarden. Het dorp kent voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, sportverenigingen, basisscholen, een supermarkt en andere winkels zoals een bakker en een slager. De waddenzeedijk ligt voor een lekkere wandeling op een steenworp afstand.

Hoe compleet is NEO?
✅ Complete keuken
✅ Complete badkamer en toilet
✅ Afgewerkte wanden met spuitwerk
✅ Vloerbekleding: vloerbedekking/laminaat.
✅ Begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming
✅ Raambekleding: In-betweens/(verduisterings)rolgordijnen
 
Hoe energiezuinig is NEO?
De woning wordt gerealiseerd conform de nieuwste normen en bouwbesluit. Dit betekent dat je woning compleet geïsoleerd en energiezuinig is. De warmtepomp samen met de zonnepanelen op de zuidzijde van de woning geven de woning een EPC van 0,4. 

Hoe betaalbaar is NEO?
Door gebruik te maken van slimme technieken en een conceptuele bouwwijze kunnen we de prijzen van de NEO betaalbaar maken, zonder op kwaliteit in te leveren. 

Kiezen voor NEO!
De woning met zadeldak heeft een unieke uitstraling en een ruime zolder. Door het zorgvuldig ontworpen en beproefde woonconcept, is je woning vlot realiseerbaar. Geen lange bouwprocedure en hoge lasten. Jij kunt je bezighouden met de écht leuke dingen van een nieuw huis. Laat het genieten maar beginnen.

*De netto maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,00 % en volledige annuïteiten aflossing.  LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsNetto maandlast*Status
01NEO H+Verkocht
02NEO H+Verkocht
03NEO H+Verkocht
04NEO H+Verkocht

Updates

Oplevering

Uit de steigers

Kopersmiddag

Hoogste punt

Casco montage

Start bouw

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy