Oanrin geschakeld vrijstaand

Stijlvol thuiskomen in terpdorp Winsum

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
4
Bouwjaar 
2023

Aan de noordzijde van het Friese terpdorp Winsum realiseren wij aan de Kleasterkolk zeven unieke woningen, die worden omringd door water. Vier geschakelde vrijstaande woningen en drie vrijstaande woningen.

Deze unieke plek in Winsum vraagt om een bijzonder ontwerp. Deze zeven woningen kijken uit over water en de landerijen en met hun vormgeving bevestigen ze de kwaliteit van de plek. Deze hoge woningen bieden met hun hoge goot en spitse dwarskap op elke verdieping uitzicht en veel woonruimte. De materialen en kleuren zijn zo uitgezocht dat een onderhoudsarm en duurzaam ontwerp is ontstaan dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst aantrekkelijk is. Met diverse opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Het ontwerp van deze geschakelde vrijstaande woningen is een chique combinatie van strakke details en luxe materialen. Het dak en de zijgevels zijn bedekt met vlakke keramische dakpannen die achter een strak zwart kader het hoofdvolume van de woning bepalen. Binnen het kader is de voorgevel ingevuld met grote glasvlakken en vertikale gevelbekleding. De garage en optionele uit- en of aanbouwen worden opgemetseld met zwarte bakstenen. De doorlopende kaders geven deze geschakelde woningen de uitstraling van vrijstaande woningen.

Winsum is een kleinschalig, maar actief dorp met ruim 1000 inwoners. Het dorp is voorzien van onder andere een supermarkt, basisschool, multifunctioneel centrum, enkele sportverenigingen en een haven. Winsum wordt omringd door vier van de elf Friese steden. Voor alle overige voorzieningen rijd je dan ook in een kwartier naar zowel Leeuwarden, Franeker, Sneek als Bolsward. Rondom Winsum liggen verscheidene wandel- en fietspaden, veelal langs de vele wateren die Friesland telt. Zo kan je vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap, met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen aan de Kleasterkolk te Winsum.

Bouwnummer WoningtypekaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Geschakeld vrijstaand324 m2€ 429.950,00Beschikbaar
02Geschakeld vrijstaand350 m2€ 429.950,00Beschikbaar
03Geschakeld vrijstaand307 m2€ 434.950,00Beschkbaar
04Geschakeld vrijstaand308 m2€ 434.950,00Beschikbaar

Updates

Nu in verkoop

Pre-sale

Nieuw project

© Copyright 2022 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy