Oanrin vrijstaand

Stijlvol thuiskomen in terpdorp Winsum

Regio 
Friesland
Aantal 
3
Beschikbaar 
1
Project types 
Vrijstaand
Bouwjaar 
2023

Aan de noordzijde van het Friese terpdorp Winsum realiseren wij aan de Kleasterkolk zeven unieke woningen, die worden omringd door water. Vier geschakelde vrijstaande woningen en drie vrijstaande woningen.

Deze unieke plek in Winsum vraagt om een bijzonder ontwerp. Deze zeven woningen kijken uit over water en de landerijen en met hun vormgeving bevestigen ze de kwaliteit van de plek. Deze hoge woningen bieden met hun hoge goot en spitse dwarskap op elke verdieping uitzicht en veel woonruimte. De materialen en kleuren zijn zo uitgezocht dat een onderhoudsarm en duurzaam ontwerp is ontstaan dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst aantrekkelijk is. Met diverse opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Deze vrijstaande woningen staan op royale kavels. Met de aangebouwde garage, entree en bijkeuken ontstaat op de begane grond een riante indeling. Met deze aanbouw krijgt de woning ook nog eens extra uitstraling. De hoge dwarskap maakt het mogelijk om de woning uit te rusten met maar liefst vijf royale slaapkamers. Naast de inrichtingsopties is het mogelijk te kiezen voor verschillende aan- of uitbouwen. Met het water en het uitzicht voor de woning, de royale kavels en de hoeveelheid ruimte en mogelijkheden die dit huis biedt kan je met recht spreken van “royaal vrijstaand wonen”

Winsum is een kleinschalig, maar actief dorp met ruim 1000 inwoners. Het dorp is voorzien van onder andere een supermarkt, basisschool, multifunctioneel centrum, enkele sportverenigingen en een haven. Winsum wordt omringd door vier van de elf Friese steden. Voor alle overige voorzieningen rijd je dan ook in een kwartier naar zowel Leeuwarden, Franeker, Sneek als Bolsward. Rondom Winsum liggen verscheidene wandel- en fietspaden, veelal langs de vele wateren die Friesland telt. Zo kan je vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap, met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen aan de Kleasterkolk te Winsum.

 
Heb je interesse of een vraag? Neem dan conact op met Van Lelyveld Makelaardij
Telefoonnr. : 0515 - 521041
Email : info@vanlelyveldmakelaardij.nl
Bouwnr.Woningtypekavelopp.woonopp.V.O.N. prijsStatus
05VrijstaandVerkocht
06Vrijstaand479 m2137 m2€ 499.950,00Onder optie
07VrijstaandVerkocht

Updates

Start bouw

Nu in verkoop

Pre-sale

Nieuw project

Interesse? Neem contact op met
Antsje van Lelyveld 0515 52 10 41
Jeen van Zuiden 06 22 77 51 72
© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy