Rietzanger - halfvrijstaand

Jouw royale (t)huis aan de rand van natuurrijk Oldemarkt

Regio 
Overijssel
Aantal 
2
Beschikbaar 
0
Bouwjaar 
2021

Jouw royale (t)huis in natuurrijk Oldemarkt

Aan de noordoostzijde van Oldemarkt bevindt zich de nieuwbouwwijk Oosterbroek. Aan de Windsingel realiseren wij twee halfvrijstaande woningen. Door de ligging op slechts een paar kilometer afstand van Nationaalpark de Weerribben-Wieden kun je vanuit je eigen dorp op de fiets, wandelend of varend genieten van deze unieke natuur. Oldemarkt telt ruim 2500 inwoners en heeft een karakteristieke en gezellige winkelstraat met verscheidene winkels en restaurants. Daarnaast vind je in Oldemarkt twee basisscholen en een breed assortiment aan sportvoorzieningen. Voor alle overige voorzieningen rijd je in een kwartier naar zowel Steenwijk als Wolvega en in 35 minuten naar Zwolle.

De architectuur van de jaren ‘30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de hoge gootlijn met royale overstekken, subtiele metselwerkdetails en een gevelcompositie met witte kozijnen met vakverdeling. Deze woningen staan op royale kavels met uitzicht over de landerijen. Deze plek verdient een royale woning met twee volledige verdiepingen en een kap. Naast een ruime begane grond kennen deze twee-onder-één-kap-woningen dus ook een hele ruime verdieping. En met een vaste trap naar de grote zolder wordt ook de tweede verdieping een complete woonruimte. Bij de woning wordt een houten garage met veranda geleverd die het plaatje helemaal af maakt.

Waarom wonen in Oldemarkt?
✓ Royaal en natuurrijk wonen
✓ Royale kavel van 520 m2
✓ Inclusief vrijstaande berging met veranda
✓ Inclusief inpandige bijkeuken
✓ Inclusief warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming én -koeling
✓ Voldoet aan nieuwste kwaliteitseisen
✓ Ruime keuze aan opties
✓ Vrij uitzicht over de landerijen
✓ Dorps en natuurrijk wonen, maar met alle voorzieningen nabij
 
Wil je graag wonen met vrij uitzicht, in een gezellig dorp met de natuur om de hoek, kies dan voor wonen aan de Windsingel in Oldemarkt. 
BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
02Verkocht
03Verkocht

Updates

Oplevering

Uit de steigers

Hoogste punt

Vorderingen

Start bouw

Start verkoop

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy